Gascoyne da in judecata Force India

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.01.2009
Mike Gascoyne, fostul director tehnic al Force India, a dat echipa in judecata si cere daune de peste 2,5 milioane de dolari pentru ca a fost concediat in noiembrie 2008.

Potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia Autosport, fostul director tehnic al celor de la Force India a fost extrem de nemultumit de concedierea sa de la finalul anului trecut si a decis sa isi caute dreptatea in justitie.

Gascoyne a fost dat afara de patronul Force India in luna noiembrie 2008, desi mai avea un an de contract cu Force India, motiv pentru care britanicul a hotarat sa-si dea in judecata fosta echipa.

Gascoyne solicita cele 2,5 milioane de dolari aferente ultimul an de contract si o cota-parte din cele 5 milioane de dolari pe care i-ar fi castigat daca ar fi semnat prelungirea contractului pe inca doi ani.

Cazul se va judeca la Curtea de Justitie din Londra.

Patronul Vijay Mallya a restructurat din temelii departamentul tehnic al Force India la finalul anului trecut, pe langa Mike Gascoyne fiind indepartat si Colin Kolles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru