Germania, antrenamente 3: Dominatia "regilor" din 2008

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.07.2009
Lewis Hamilton, Fernando Alonso si Felipe Massa, protagonistii sezonului 2008 al Formulei 1, au terminat pe primele trei pozitii ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Germaniei.

Sesiunea de antrenamente din aceasta dimineata programata pe circuitul de la Nurburgring a adus aminte fanilor de de pilotii care au tinut capul de afis in sezonul precedent.

La fel ca si vineri dupa-amiaza, campionul mondial Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp, dupa ce a fost cronometrat cu 1:31.121.

Pilotul echipei McLaren a fost urmat de Fernando Alonso, autorul unui final excelent de sezon in 2008, si de vice-campionul mondial Felipe Massa.

Trio-ul fruntas a fost urmat de cei doi piloti ai echipei Red Bull Racing, Sebastian Vettel si Mark Webber, precum si de Kimi Raikkonen. Echipa austriaca pare sa fie favorita in acest weekend, mai ales dupa ce Jenson Button si Rubens Barrichello au terminat doar pe locurile 11 si, respectiv 14. De altfel, Brawn GP nu a fost scutita de probleme tehnice, Barrichello ratand prima parte a sesiunii din cauza unor defectiuni electrice la monopostul BGP001, in timp ce Button s-a plans de incapacitatea de a incalzi pneurile.

Spre deosebire de vineri, sesiunea din aceasta dimineata a fost ocolita complet de ploaie.

Calificarile pentru Marele Premiu al Germaniei vor avea loc sambata, cu incepere de la ora 15:00.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.


Comentarii (13)

  • pariuri
    de ce nu sepoate paria ?
    evenimetele ofiviale sunt gata mai sunt mai putin de 2 ore pana la calificari
    0 0
  • @gyzmo
    In timpul evenimentelor oficiale nu se pot realiza pariuri. Acestea sunt permise acum, intrucat schimbarile au fost deblocate.
    0 0
  • sa fim seriosi
    daca crede careva ca hamilton va reusi pole in calificari sau un top8 in cursa este naiv......sa ne reamintim ca kova a fost constant mai rapid si in cursa si in calificari in acest sezon.....iar el se afla undeva in coada in fp2 si fp3.....deci nu va ambalati fani mclaren.........ne auzim dupa calificari.Bafta
    0 0
  • cobra
    nu-ti mai incinge neuronul degeaba. Cine a spus ca Hamilton o sa ia pole-ul? Foarte putine sanse. E de remarcat faptul ca Kova, desi are aceeasi masina, a reusit doar penultimul loc . Sunt curios ce vor zice papagalii daca totusi, Hamilton, va lua pole-ul. Eu unul nu prea cred, dar cine stie?
    0 0
  • McLaren-Renault
    mare atentie:),McLaren-ul lui Hamilton este acum altceva.Sigur va prinde Q3,cu sanse mari la pole.Vom vedea.Sper ca si Renault sa fi inregistrat niste pasi inainte:)
    0 0
  • DRAKo
    am urmarit antrenamentele,Kova avea masina veche.Masinii lui Hamilton i s-au adus modificari importante,difuzor si podea noua.
    0 0
  • REGILOR????
    dominatia REGELUi din 2008 este titlu pentru aceasta stire poate.....
    0 0
  • NeoGalaxy
    @DRAKo
    Daca esti curios ce vor zice papagalii, simplu... citeste postul tau. Numai un papagal ca tine stie ce vor spune alti papagali... Deh... pentru mine este o limba straina :))))
    0 0
  • cobra
    Te-ai iritat tinere de prestatia lui Hamilton?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Calificari
    Intr-o alta idee, chiar sunt curios de cum se vor desfasura aceste calificari :) Cel putin eu le astept cu mare nerabdare :)
    0 0
  • @Neogalaxy
    Imi place stilul tau ! Keep it up ! Forza Rosso!
    0 0
  • @Drako , markedd
    nu are rost baieti...lasati-i sa comenteze :)
    0 0
  • ctlnmihai
    Germania, antrenamente 3: Dominatia "regilor" din 2008
    Nu cred ca McLaren o sa se lupte ptr. pole ,cel putin ptr. intrarea in Q 3..Si ieri si azi au avut benzina putina ..cel putin ieri ,oficialii echipei au recunoscut asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru