Hakkinen ar putea deveni managerul lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.04.2010
Presa italiana sustine ca Mika Hakkinen ar putea deveni in viitorul apropiat managerul lui Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton nu mai este impresariat in prezent de tatal sau Anthony, intrucat acesta din urma a decis sa se dedice unor proiecte personale, printre care si o academie de Formula 1.

Imediat dupa anuntarea despartirii dintre cei doi, presa internationala a speculat ca Hamilton ar putea fi manageriat de Mika Hakkinen. Zvonurile s-au intensificat insa in aceasta saptamana dupa ce Hakkinen a dezvaluit ca intentioneaza sa revina in Formula 1 ca manager.

“Imi lipsesc cursele in fiecare zi. Formula 1 a ramas aproape de inima mea. Voi reveni in F1, dar nu stiu unde si cand. Stiu doar ca voi reveni, poate ca manager”, a declarat finlandezul pentru publicatia germana Bild.

Publicatia italiana Tuttosport sustine joi ca Hakkinen ar putea semna in viitorul apropiat o intelegere cu Hamilton, fara sa dea insa mai multe detalii in acest sens.

Cei doi campioni mondiali au o legatura destul de stransa, participand de multe ori la evenimente comune organizate de unul dintre sponsorii lor personali, Johnny Walker.

Via | GMM

Taguri: Hakkinen, Hamilton

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru