Hakkinen: "Este dificil de spus dacă Raikkonen merită să rămână la Ferrari"

de Daniel Popescu
Marti, 28.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen susţine că este prematur ca Ferrari să decidă dacă îl păstrează pe Kimi Raikkonen la echipă pentru sezonul 2016.

În acest moment, este în continuare dificil de ştiut dacă păstrarea lui Raikkonen ar fi o decizie bună sau proastă pentru Ferrari.

Mika Hakkinen
Dublu campion mondial
Contractul lui Kimi Raikkonen cu Ferrari urmează să expire la sfârşitul acestui an, iar Scuderia are opţiune de prelungire a înţelegerii pentru sezonul 2016.

Şeful Maurizio Arrivabenne vrea să continue colaborarea cu pilotul finlandez, însă amână semnarea acordului oficial pentru a-l menţine în cea mai bună formă. Cu toate acestea, dublul campion mondial Mika Hakkinen consideră că este prea devreme pentru ca Ferrari să ia o decizie în această privinţă.

"În acest moment, este în continuare dificil de ştiut dacă păstrarea lui Raikkonen ar fi o decizie bună sau proastă pentru Ferrari. Ştim deja viteza şi talentul lui Kimi, iar un pilot experimentat precum el ar trebui să arate cu regularitate ceea ce am văzut în Bahrain", a declarat el, referindu-se la primul podium obţinut de Raikkonen după o pauză de 18 luni.

În schimb, Hakkinen are numai cuvinte de laudă despre conaţionalul său de la Williams, Valtteri Bottas, despre care afirmă că are potenţialul de a deveni campion mondial.

"A fost grozav să văd cum Bottas, cu stilul său de pilotaj, a câştigat lupta cu Sebastian Vettel deşi se afla sub o mare presiune.

este exact tipul de nervi tari de care piloţii au nevoie pentru a lupta pentru titlurile mondiale", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (6)

  • cu o masina buna si o atmosfera propice Kimi face treaba excelenta! Paradoxul este ca in conditiile in care reprezinta o tara cu o populatie redusa, la nivel mondial numele Raikkonen vinde extrem de bine!
    31 1
  • Eu l-as vedea pe Bottas la Ferrari. E nevoie de sange tanar.
    14 9
  • Mika Hakkinen e in echipa manageriala a lui Bottas.Bineinteles ca il promoveaza!
    30 5
  • bogdan
    Bottas la Ferrari nu este o mutare imposibila. Tinand cont ca nu se aude nimic de o prelungire a contractului lui Kimi cu Ferrari ci numai de activarea clauzei pt inca un an, 2017 va veni cu noutati pt Ferrari in ceea ce priveste inlocuitorul lui.
    12 1
  • gigi k rai
    Ar fi prea prosti cei de la ferrari daca nul lar pastra pe kimi si la anu .Pentru un pilot fara curse castigate sau pol-position este foarte greu la ferrari mai ales acum deoarece se vrea repede performanta
    10 5
  • ”numele raikkonen vinde extrem de bine”???
    Ai făcut statistici Ioane? sau ai văzut că e în f1 și îți imaginezi că o femeie cumpără revista x pt că apare kimi acolo?
    Te-ai dus in baruri si ai vazut ca oamenii discuta intens despre raikkonen?

    Orice pilot tânăr și cu potențial se va irosi în umbra lui Vettel.
    N-ar fi rău ca Ferrari să-și promoveze un pilot italian. Marciello are potențial.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru