Hakkinen: "McLaren nu trebuie sa renunte la Kovalainen"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.10.2009
Mika Hakkinen este surprins ca McLaren cauta un inlocuitor pentru Heikki Kovalainen, considerand ca finlandezul face o treaba foarte buna la echipa alaturi de Lewis Hamilton.

McLaren nu si-a ascuns intentia de a gasi un nou coechipier pentru Lewis Hamilton pentru sezonul urmator, intrucat echipa este nemultumita de rezultatele obtinute de Heikki Kovalainen.

Desi printre pilotii cu sanse de a pilota pentru McLaren se numara Kimi Raikkonen, Nico Rosberg sau chiar Jenson Button, fostul campion mondial Mika Hakkinen considera ca McLaren trebuie sa continue cu Kovalainen si in sezonul urmator. Finlandezul, care a cucerit doua titluri mondiale pentru McLaren, crede ca Hamilton si Kovalainen colaboreaza foarte bine, iar acesta este unul dintre argumentele pentru care isi manifesta sprijinul pentru conationalul sau.

"Niciodata nu exista o singura persoana care are succes. Vorbim despre o munca de echipa. Daca te uiti la performantele lui Hamilton si Kovalainen, nu trebuie sa te uiti numai la rezultatele albe si negre din curse, ci si la ce se intampla in spatele evenimentelor. Acesti doi piloti fac o treaba fantastica. De ce ar trebui sa caute un pilot nou?", se intreaba Hakkinen.

McLaren va anunta numele coechipierului lui Hamilton pentru sezonul urmator cel mai probabil dupa incheierea actualei campanii.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • mika,mika
    ai cam imbatranit Mika....cum poti sa afirimi asa ceva????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru