Hakkinen: "McLaren pare în formă maximă pentru 2013"

de Daniel Popescu
Marti, 12.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen consideră că McLaren este cea mai în formă echipă după prima sesiune de teste de la Jerez şi nu crede că Mercedes va putea lupta pentru victorii.

Prima sesiune de teste din această iarnă nu a evidenţiat nicio echipă capabilă să domine autoritar în startul sezonului 2013, însă dublul campion mondial Mika Hakkinen crede că a identificat o tendinţă.

Finlandezul afirmă că McLaren pare să fie cea mai în forma echipă după testele de la Jerez, în timp ce Mercedes l-a dezamăgit prin lipsa de viteză.

"Am o presimţire puternică că McLaren va fi în formă maximă în acest an. Mercedes nu au fost tocmai la nivelul la care mă aşteptam să fie, aşa că nu-i văd să concureze prea sus în acest an. Dar în primul test nu ai niciodată o imagine 100% corectă a performantelor monoposturilor. Este un pic prea devreme. Cred că la următorul test de la Barcelona va fi mai interesant să vedem cine este în fruntea listei", a declarat el pentru postul de radio BBC Radio 5 Live.

Urmareste Automarket
În schimb, Niki Lauda, preşedintele fără rol de execuţie din cadrul Mercedes, l-a remarcat în special pe Sebastian vettel, în ciuda faptului că pilotul Red Bull Racing nu a impresionat prin timpii obţinuţi.

"Monoposturile sunt relativ apropiate.

După părerea mea, în acest moment, Vettel este cel mai rapid. Monopostul Red Bull pare fiabil. Bucuria mea este că Mercedes poate lupta acum cu cele trei echipe de top", a precizat triplul campion mondial.

Via SportingLife

Comentarii (4)

  • maxim, am zis
    Atat de maxima incat iar le bubuie motorul. :))
    5 8
  • cristi_tm
    Da,se poate anul asta masina sa fie buna,dar sa nu aiba pilot pentru ea.......
    2 2
  • mirel_f1
    Cam da daca nu mai apar probleme de fiabilitate, o a doua problema ar fii pilotii Button nu e la fel de taios precum Hamilton si nu cred k va face fata sper sa ma ansel ori cum el e pilot prim la Mc.laren , an schimb Perez dupa parerea mea va avea nevoie de timp sa se acomodeze cu monopostul asa k rezultatele vor cam antarzia la perez,
    2 4
  • Domnul "Niki" care sint cele trei echipe de top cu care Mercedes AMG se poate lupta ? Daca ma uit la clasamentul sezonului anterior mie mi se pare ca sint cam patru echipe. Pe cine a exclus oare ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru