Hakkinen: "Schumacher nu trebuie să fie cel mai rapid în această cursă a supravieţuirii"

de Daniel Popescu
Luni, 06.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen îi transmite lui Michael Schumacher să nu stabilească cel mai bun timp în cursa de supravieţuire de după accidentul suferit la schi.

Accidentul tău este doar o nouă provocare. Trebuie să lupţi din greu, aşa cum o făceam amândoi pe circuit.

Mika Hakkinen
Dublu campion mondial
Mika Hakkinen consideră că Michael Schumacher are capacitatea de a trece peste perioada dificilă pe care o traversează în urma accidentului suferit la schi la sfârşitul anului trecut.

Dublul campion mondial îi transmite germanului să lupte la fel cum a făcut-o pe circuit în 1998 şi 1999, atunci când Hakkinen l-a învins pe Schumacher în lupta pentru titlul mondial. Pe de altă parte, finlandezul considera că nu există niciun motiv pentru o urgentare a recuperării, întrucât important este ca germanul să treacă cu bine peste această perioadă.

"Accidentul tău este doar o nouă provocare. Trebuie să lupţi din greu, aşa cum o făceam amândoi pe circuit. Fă-mi o favoare: de data aceasta nu încerca să învingi cronometrul. Nu trebuie să stabileşti cel mai bun timp în această cursă.

Trebuie să-ţi acorzi tot timpul de care ai nevoie. Ia-o uşor, Mika", a scris Hakkinen într-un email trimis lui Schumacher şi familiei sale.

Hakkinen a fost de asemenea în comă după un accident suferit în calificările pentru Marele Premiu al Australiei din 1995, atunci când diagnosticul medicilor a fost sumbru: fractură craniană, hemoragie internă, blocarea cailor respiratorii prin înghiţirea limbii şi stare de inconştienţă.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru