Hamilton: "A fost una dintre acele zile proaste"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Lewis Hamilton este dezamagit de accidentul colectiv care a dus la abandonul sau, in timp ce Heikki Kovalainen este laudat de Martin Whitmarsh pentru prestatia in urma caruia a ocupat locul 6.
Hamilton: "A fost una dintre acele zile proaste"

Finlandezul il felicita pe Kimi Raikkonen in urma unei curse foarte bune, in timp ce Whitmarsh crede ca locul 2 obtinut de Force India demonstreaza ca echipele mici pot pune probleme granzilor.

Via | McLaren

Comentarii (10)

  • @admin
    E greu sa inteleg cum mai punctati la acest concurs. Tost il lauda pe Buemi si ia +5 pct. Withmarsh il lauda pe Kovalainen si ia + 3 pct. Cred ca nu e bine.
    0 0
  • Whitmarsh vs. Domenicali...5 vs.3...
    Whitmarsh ia +5 si Domenicali ia +3, probabil pentru ca masina McLaren a fost extraordinara clasandu-se pe locul 6, in timp ce Ferrai a fost mai slaba clasandu-se pe primul loc si de aici bucuria celor 2 manageri, unul "hais" si celalalt "cea"..., de asta merita punctajele pe care le-au primit...!
    0 0
  • @hoyad
    Withmarsh a luat + 5 ca ii lauda pe cei de la Force India. E bine si conform grilei, dar si conform grilei trebuiau 5 pct ptr Kova. Asteptam modificarile.
    0 0
  • puncte
    nici Fisico nu era la pariuri pentru pole asa ca puncte din buzunar
    0 0
  • ciudat ...
    "On behalf of all at Vodafone McLaren Mercedes, I’d like to offer congratulations to Kimi Raikkonen and Ferrari on the occasion of their first win of the season" - declaratia lui M. Whitmarsh. Acum declaratia lui C. Horner: "Congratulations to Ferrari and also to Force India on a great drive by Fisichella.”. Partea ciudata e ca la ambele declaratii echipa Ferrari a fost ignorata ...
    0 0
  • Este corect michelle_b !
    Asa am citit si eu, dar probabil ca astazi nu este ziua norocoasa pentru Ferrari in F1CHAMP...
    0 0
  • @crismar56...
    Ma inclin evidentelor din regulament, desi...ma strange putin inima cand vad astfel de punctaje... Totusi nu pot sa nu spun, ca nu sunt de acord cu faptul ca Hamilton si Kovalainen iau aceleasi puncte... (cel putin prin faptul ca unul credea ca o sa faca arsice cursa, in timp ce celalalt s-a luptat pentru locul 6...) ! Asta este.
    0 0
  • hoyad
    eu stiu ca e corect. stiu si ce se va intimpla. si stiu ca se spunea ca nu exista "ziua pro" si "ziua anti" ceva. insa e un exemplu destul de clar al "ziua anti" Ferrari...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @explicatie
    Pentru ca Ferrari nu mai dezvolta monopostul primesc pana la sfarsitul sezonului cu 25% mai putine puncte. Daca folosesc Kers primesc cu 10% mai mult, la fel si daca Luca Badoer termina cursa. Explicatia se afla in sertarul al doilea de la biroul dl. Popescu, stie el bine, cartea aia mica si neagra, cu multe secrete nestiute de nimeni. :P
    0 0
  • In plus...
    In plus este foarte posibil ca Ferrari sa fie depunctata in urma unor comunicate aparute astazi, dar sa mai asteptam putin...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru