Hamilton a pilotat pentru ultima oară un McLaren

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a efectuat duminică o demonstraţie de Formula 1 în Malta, eveniment care a marcat despărţirea oficială de McLaren.

Lewis Hamilton a participat duminică la un eveniment demonstrativ în Malta, în cadrul căruia a urcat pentru ultima oară la volanul unui monopost McLaren înainte de a începe oficial colaborarea cu Mercedes.

Chiar dacă actualul său contract cu McLaren urmează să expire în 31 decembrie, britanicul a profitat de oportunitatea din Malta pentru a-şi lua ramans bun de la membrii echipei britanice. Cu această ocazie, el şi-a amintit de mesajul transmis de Ron Dennis, fostul şef al echipei, înaintea debutului în 2007 alături de deblul campion mondial Fernando Alonso.

Urmareste Automarket
"Timpul petrecut de mine la McLaren a fost fantastic.
Când am ajuns în Formula 1 în 2007 nu mi-am dat seama ce se va întâmpla. Ron Dennis mi-a spus să nu fiu surprins dacă sunt mai lent cu 0.5 secunde decât Alonso, iar eu am zâmbit pentru că ştiam că nu va fi cazul. Dar chiar şi aşa, anul acela a fost foarte greu din multe motive"
, a declarat el.

Hamilton şi-a amintit şi de titlul mondial cucerit în sezonul 2008, afirmând că la McLaren s-a simţit întotdeauna ca acasă.

"În anul următor, 2008, după o muncă acerbă din parte tuturor, am câştigat titlul. Vă mulţumesc foarte mult. Aţi fost senzaţionali şi încă mai sunteţi. Am multă afecţiune şi dragoste pentru această echipă şi de aceea la McLaren m-am simţit întotdeauna ca acasă. Poate că într-o zi mă voi întoarce", a adăugat el. 

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • Mai lent ca Alonso nu e cazul. Doar Masa e mai lent si atunci la ordin.Vettel va calareste pe toti de 3 ani de zile. Daca nu se facea manaria cu Glock nu mai erai campion.
    10 18
  • Explica-ne putin "manaria" cu Glock....ce a facut Glock sau ce nu a facut si trebuia sa faca ? remember:Glock pe slickuri uzate,pe ploaie torentiala,Lewis pe cauciucuri Wet.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru