Hamilton a primit acordul McLaren de a discuta cu oficialii Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren i-a dat voie lui Lewis Hamilton să-şi înceapă parţial activitatea ca pilot al echipei Mercedes în luna decembrie, deşi contractul său cu echipa britanică expiră în ultima zi a anului.

Conform tradiţiei din Formula 1, contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes va începe în 1 ianuarie, fostul campion mondial fiind în continuare angajatul celor de la McLaren până în ultima zi a acestui an.

Cu toate acestea, Hamilton a dezvăluit marţi că a primit acordul şefului Martin Whitmarsh de a putea începe parţial colaborarea cu noua sa echipă în luna decembrie.

"Nu voi munci foarte mult cu ei la aspectele tehnice, dar mi s-a permis să vorbesc cu oamenii", a explicat britanicul citat de postul de televiziune SkySports.

Urmareste Automarket
Totuşi, înainte de a începe discuţiile cu oficialii Mercedes, Hamilton va pleca într-o lungă vacanţă.
În plus, el a dezvăluit că înţelegerea sa cu Mercedes prevede un număr semnificativ mai mic de evenimente de PR comparativ cu cele pe care le făcea până acum pentru McLaren, sugerând că acesta a fost unul dintre factorii care l-a determinat să semneze cu echipa condusă de Ross Brawn.

"Voi avea cea mai lungă vacanţa pe care am avut-o după mult, mult timp şi aştept puţinele evenimente de PR pe care le am. Va fi cam o treime sau poate un sfert din evenimentele pe care le am aici (n.r - la McLaren). Am ceva mai mult timp în viaţa mea pentru a fi apt să mă antrenez şi şi pregătesc pentru ceea ce va fi un nou monopost, o nouă experienţă. Va fi interesant", a concluzionat campionul mondial din sezonul 2008.

Via SkySports

Comentarii (12)

  • Pt fanii GrosJean
    GrosJean este Daniel Ionescu de pe Grupul F1 Romania. Parasiti acel grup sau ve-ti fi infectati.
    5 16
  • succes pentru 2013
    12 6
  • Si daca anul viitor Mercedes AMG o sa mearga bine o sa se spuna ca e munca lui Schumi ? Succes Lewis si la mai mare !
    12 9
  • Va anunt ca Daniel Ionescu de pe Formula 1 Grup Romania (Grup Facebook) si Userul Facebook sunt eu. Contul meu pe Automarket este acesta si il am de foarte multi ani - 4 aproximativ. Pe acel Grup avem reguli si nu acceptam injuriile si ca dovada o serie de membrii au fost invitati sa se retraga de pe acel Grup. Deasemenea va anunt ca daca de pe acel Grup a fost acordat Ban unor serii de Huligani, nu este nevoie ca respectivii sa-si demonstreze caracterul pe alte site-uri online unde au ocazia din nou sa-si arate mediocritatea. Sunteti 7 persoane cu Ban din 514 membrii, asadar cam se stie cine este cel care a comentat mai sus. Ii doresc succes, noroc si desteptarea.

    Va multumesc si va astept si pe Formula 1 Grup Romania
    14 2
  • Nu are rost sa spun cine sunt pe fb (probabil stie toata lumea)
    ce face "Pt fanii GrosJean" este o mare magarie, probabil vine din frustrari mai vechi
    9 1
  • @GrosJean
    Daniel Ionescu s-a simtimtit cu musca pe caciula si a muscat momeala. Eu n-am mai vazut userul Schubler logat de multa vreme. Acum se logheaza si se justifica.
    3 12
  • Comentariile au devenit atat de penibile aici, incat unora le-a fost jena sa mai comenteze
    19 2
  • huh ?
    Eu ce treaba am cu discutiile voastre Jane ?
    De ce anume crezi tu ca eu traiesc in padure ? E adevarat ca sint iubitor de natura, e adevarat ca am acasa o "mica padure" ... stii, cam vine iarna si sura geme de lemne. Dar sa stii ca nu dorm prin pesteri si nu imi petrec timpul prin padurile patriei. Nu sint padurar !
    2 2
  • fangio
    În loc să vorbiţi şi voi de Karthykeyan...ă scuze! Talentul îi tot încurcă...de Hamilton, voi discutaţi despre...fotbal? facebook?
    7 4
  • Nirolficescu
    Au inceput si aceste comentarii sa semene cu cele de pe site-urile de fotbal. Acolo stiu ca sunt numai retardati. Intradevar ne-am infectat si noi.
    6 1
  • imi pare rau sa o zic: acesti tampiti ar trebui sa nu mai aiba voie sa comenteze pe acest site. din cauza asta eu comentez din ce in ce mai rar. ma multumesc doar citind stirile. o seara buna sa aveti:)
    8 1
  • Bun, ne-am distrat, am batut campii, acuma-napoi la subiect: stirea asta suna foarte bine a "gardening leave", adica probabil ca in decembrie Hamilton nici nu va mai avea acces in centrul de proiectare McLaren...
    Partea cu evenimentele de PR...or fi ele nasoale, dar si din banii aia se plateste salariul pilotului. Acuma, daca Mercedes s-a hotarat sa umble la pusculita mai usor decat McLaren, si sa-l ierte de PR, cinste pentru Hamilton si puterii lui de convingere, dar sa nu uite ca banii astia multi vin cu o presiune suplimentara: deja nemtii sunt lejer ofticati de lipsa de rezultate, asa ca Hammy e oarecum obligat sa aduca repejor niste clasari bune, mort, copt, masina buna sau proasta, bani este, timp este...scuze n-or sa fie prea multe.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru