Hamilton a primit câteva zile libere după Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.07.2011
Lewis Hamilton a obţinut câteva zile libere din partea echipei McLaren după ce a criticat vehement programul încărcat pe care îl are cu sponsorii.

La numai 24 de ore după ce şi-a exprimat în mod public nemulţumirea pentru numărul mare de evenimente promoţionale la care a participat înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, Lewis Hamilton a obţinut din partea echipei McLaren câteva zile libere înainte de cursa de la Nurburgring.

Informaţia a fost dezvăluită de şeful Martin Whitmarsh, care a admis că britanicul a fost foarte ocupat înaintea cursei din ţara sa natală, motiv pentru care a decis să-i ofere câteva zile de relaxare.

"Cred că Lewis a făcut prea multe înainte de acest Mare Premiu. Am reuşit să organizăm o mică pauză pentru el înainte de Germania, pentru că ştiu că-şi doreşte asta. Apoi are o pauză mare în august", a precizat Whitmarsh pentru agenţia de presă Reuters.

Hamilton este încântat de oportunitatea de a avea timp liber în perioada următoare şi a dezvăluit că ar fi trebuit să facă o călătorie obositoare în India pentru unul dintre sponsorii echipei, însă evenimentul a fost anulat în ultimul moment.

"Ar fi trebuit să lucrez luni şi marţi, iar eu am spus în principiu că nu se pune problema, pentru că am fost în Anglia pentru o săptămână şi am avut programul încărcat.

Apoi ar fi trebuit să zbor în India pentru o zi. Din fericire, din anumite motive, s-a anulat. Aşa că este bine. Voi fi într-un singur loc pentru a bună perioadă de timp, mă voi antrena şi-mi voi limpezi mintea pentru cursa următoare", a declarat fostul campion mondial.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • Vacanta placuta!
    Sa puna mana pe PS3 sa joace putin F1 2010. Poate mai invata sa conduca.
    5 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru