Hamilton a renuntat la managerul sau

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.03.2010
Lewis Hamilton nu va fi mai manageriat de tatal sau incepand din sezonul 2010, iar McLaren va prelua temporar atributiile acestuia.

Anthony Hamilton a fost managerul lui Lewis Hamilton pe parcursul intregii sale cariere in sporturile cu motor, de la debutul in karting si pana la ascensiunea in Formula 1.

Cu toate acestea, cu numai doua saptamani inainte de inceperea celui de-al patrulea sezon in Formula 1, Hamilton a dezvaluit ca a decis de comun acord cu tatal sau sa renunte la serviciile acestuia, considerand ca a sosit momentul sa faca un nou pas in cariera.

"Am 25 de ani. Sunt matur acum, sunt in Formula 1 de ceva timp si nu as fi reusit fara tatal meu. Dar si-a facut deja treaba. Cred ca era inevitabil ca va exista o schimbare la un moment dat", a declarat campionul mondial din sezonul 2008 pentru publicatia Autosport.

Hamilton a explicat ca in ultima perioada a incercat sa gaseasca un inlocuitor pentru tatal sau, insa cei doi nu au reusit inca sa descopere persoana potrivita. Din acest motiv, McLaren se va ocupa temporar de sarcini precum gasirea unor sponsori pentru Lewis Hamilton.

Unul dintre motivele pentru care Hamilton se desparte de tatal sau este dorinta lui Anthony Hamilton de a se ocupa de propriile afaceri, printre care se numara si o academie de Formula 1 pe nume GP Prep.

In plus, acesta a devenit managerul unor pilot precum Paul di Restasi Nyck de Vries.

Via | Autosport

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (2)

  • proverbe,
    Un prverb romanesc spune ca, tiganul cand ajunge imparat mai intai pe tatal sau il omoara.
    0 0
  • proverbe
    Un alt proverb romanesc spune ca "Un prost arunca piatra si zece destepti nu o pot scoate" sau "Daca taceai, filozof ramaneai"
    Du-te si culca-te! Asta e un site de Formula 1, nu de rasisti dezaxati!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru