Hamilton a utilizat în premieră simulatorul Mercedes

de Daniel Popescu
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a început săptămâna trecută colaborarea cu Mercedes după ce a utilizat în premieră simulatorul echipei de la Brackley.

Lewis Hamilton primise recent acordul echipei McLaren de a începe colaborarea cu Mercedes înainte de sfârşitul anului, chiar dacă contractul său cu echipa britanică expiră în 31 decembrie.

Înţelegerea iniţială prevedea ca Hamilton să aibă posibilitatea de a discuta cu inginerii, însă în cele din urmă McLaren a fost de acord să-l lase pe britanic să meargă şi mai departe. Astfel, fostul campion mondial a utilizat în premieră simulatorul echipei Mercedes de la Brackley pe parcursul săptămânii trecute, lucru confirmat şi de Norbert Haug, cel care tocmai şi-a dat demisia din funcţia de şef al departamentului de motorsport.

"Hamilton a fost deja la fabrică pentru a vedea echipa şi pentru a-şi îndeplini anumite obiective după ce am ajuns la o înţelegere cu McLaren", a declarat el.

Urmareste Automarket
Niki Lauda, preşedintele Mercedes fără funcţie de execuţie, a admis că Mercedes este obligată să înregistreze progrese majore în Formula 1, chiar dacă cei de la Red Bull Racing vor fi principalii favoriţi la titlurile mondiale.

"Avem cel mai bun motor şi cei mai buni piloţi.

Acum trebuie să îmbunătăţim substanţial monopostul înainte de începerea sezonului. Da, regulile pentru 2013 sunt în avantajul celor de la Red Bull, care sunt deja la un nivel înalt. Dar trebuie să încercăm să facem doi-trei paşi înainte în ciuda oportunităţilor limitate. Ştiu un lucru: oamenii din Anglia sunt foarte motivaţi i-au înţeles pe deplin eşecurile", a precizat triplul campion mondial.

Via GMM

Comentarii (3)

  • GrosJan
    .............si a castigat locul intai :))
    10 0
  • Nu Jeane !
    S-a defectat simulatorul sub el si a fost nevoit sa abandoneze :))
    7 5
  • ham trebuia sa se duca la reddbull in locul lui webber
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru