Hamilton abandonează testele de la Barcelona din cauza unei probleme medicale

de Daniel Popescu
Joi, 19.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a parcurs doar 11 tururi în prima zi de teste de la Barcelona înainte de a renunţa la sesiune din cauza unor probleme medicale neprecizate.

Esential 11 tururi a parcurs Lewis Hamilton inainte sa se retraga la boxe
Lewis Hamilton este pilotul desemnat de Mercedes să concureze la volanul monopostului în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona. Britanicul a efectuat 11 tururi în primele 90 de minute ale dimineţii, însă a revenit în garaj din cauza unei probleme medicale neprecizate.

Oficialii Mercedes au anunţat că Hamilton nu va reveni în cockpit pe parcursul zilei şi s-au limitat să afirme că pilotul nu se simte bine. "O oprire neprogramată ne ţine departe de circuit. Hamilton nu se simte bine şi nu este capabil să mai piloteze astăzi", a precizat echipa pe reţeaua de socializare Twitter.

Hamilton va fi înlocuit după pauza de prânz de pilotul de rezervă Pascal Wehrlein, care este prezent pe circuit la volanul monopostului Force India. În cazul în care îşi va reveni, britanicul va testa din nou pentru Mercedes sâmbătă.

După primele două ore de teste, Kimi Raikkonen (Ferrari) ocupă prima poziţie în clasament, McLaren a înregistrat progrese vizibile prin Jenson Button, care este pe poziţia a doua, în timp ce Lotus a avut deja două defecţiuni tehnice care au necesitat apariţia steagurilor roşii.

Automarket va publica mai multe informaţii la pauza de prânz, iar cronica completă a primei zile va fi disponibilă la scurt timp după ora 18:00.

▶ Avancronică teste Barcelona 1: micile retuşuri înaintea asaltului final

Via Mercedes

Comentarii (9)

  • Timpii la ora 13:50 ora Romaniei:

    Nasr (1:27:306),
    Ricciardo (1:27:363),
    Verstappen (1:27:951),
    Raikkonen (1:28:054),
    Button (1:28:182),
    Maldonado (1:28:218)
    Wehrlein (1:28:329),
    Wolff (1:30:217)
    Hamilton (1:30:429).

    Raikkonen si Button au reusit timpi mai buni (1: 27: 523 respectiv 1:27:989) dar au fost anulati pt taierea unei sicane.
    5 0
  • F1 Vision
    McLaren abandoneaza testele astazi si maine pana vine o piesa de schimb.
    4 1
  • Un lucru este sigur , Mclaren va peste Ferrari acest an , bineinteles este parerea mea si cred ca va fi un campionat frumos ,
    8 6
  • @ss76, chiar nu cred ca McLarenul o sa fie peste Ferrari.
    O surpriza imensa cred ca o sa fie Sauberul.
    7 3
  • Mercedes n-au pilot de rezervă? Rosberg nu e și el la circuit? E păcat să pierzi o zi de teste.
    2 4
  • F1 Vision
    @Ferr1: Scrie mai sus in articol ca, citez: "Hamilton va fi înlocuit după pauza de prânz de pilotul de rezervă Pascal Wehrlein, care este prezent pe circuit la volanul monopostului Force India".
    5 0
  • @jugaru ,si pe Ferrari unde ii vezi , tot pe 5-6 ?
    2 0
  • @ss76 vezi că doar Alonso era pe 5-6 în 2014. Nu același lucru se poate spune și de Raikkonen.

    @F1 Vision și pt FI cine a testat sau cine testează? Nu e corect ca un pilot de rezervă să-și schimbe echipa de la o oră la alta.
    5 1
  • @ferr1nu ma intelege gresit ,eu sint fan ALO ,,si FER , dar ai sa fim putin realisti ,FER ,nu au aratat nimic pina acum , poate Vet sa scoata capul putin
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru