Hamilton: "Accidentul de la Jerez este irelevant, testele au decurs bine"

de Daniel Popescu
Luni, 11.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton insistă că sesiunea de teste de la Jerez a fost pozitivă pentru Mercedes în ciuda celor două defecţiuni tehnice suferite în primele zile.

Trebuie să mă obişnuiesc de la zero pentru că nu am un termen de comparaţie cu monopostul Mercedes din 2012.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Mercedes a început sesiunea de teste de la Jerez cu două defecţiuni tehnice majore la sistemul electric şi frânele spate, însă a recuperat terenul pierdut în ultimele două zile, după ce Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au parcurs împreună aproape 300 de tururi.

Hamilton afirmă că accidentul suferit miercuri nu reprezintă un motiv de îngrijorare, însă a evitat să facă o comparaţie între performanţele monopostului Mercedes şi cel pe care l-a pilotat anul trecut pentru McLaren.

"Accidentul s-a simţit bine, dar am avut multe accidente în cariera mea, aşa că acesta a fost doar încă unul pe listă. A doua mea zi de teste a fost promiţătoare şi am parcurs 145 de tururi. Întrucât circuitul este foarte abraziv, am concurat cu pneurile medium şi hard, aşa că nu ne-am concentrat pe timpi.

Trebuie să mă obişnuiesc de la zero pentru că nu am un termen de comparaţie cu monopostul Mercedes din 2012. În ansamblu impresia este pozitivă şi nu-mi place să fac comparaţii cu trecutul", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Urmareste Automarket
În momentul transferului de la McLaren, britanicul a admis că nu se aşteaptă la rezultate impresionante în primul sezon pentru Mercedes, însă acum afirmă că singurul său vis este să câştige titlul mondial.

Întrebat cum ar arăta o carieră de vis la Mercedes în 2013, 2014 şi 2015, el a replicat: "Campion mondial, campion mondial, campion mondial.

Acesta ar fi visul. Nu aş visa nimic altceva. Dacă nu m-aş trezi în fiecare dimineaţă şi nu aş munci pentru a fi campion, atunci mi-aş pierde timpul degeaba", a încheiat el.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru