Hamilton admite ca McLaren are probleme

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.03.2009
Lewis Hamilton a recunoscut ca mclaren a avut probleme in antrenamentele de vineri, insa este increzator ca echipa se indreapta intr-o directie buna.
Hamilton admite ca McLaren are probleme

Pe de alta parte, Heikki Kovalainen si martin Whitmarsh sunt multumiti de fiabilitatea monopostului, chiar daca admit ca echipa mai are mult de lucru.

Via | F1-Live

Comentarii (4)

  • firicel zice...
    eu am propus sa basculati McLaren in grupa Silver.......
    0 0
  • ???
    cred ca o sa le ia cel putin 3 curse ca sa inceapa sa-si revina ct de cat, am mai spuso, dar cred ca stia el Ron ceva de aceea a plecat in glorie si nu are parte de asa umilinta cum se prevede ptr. sagetile argintii, cere sun cam prastii si nu sageti :)))
    0 0
  • ??
    acu plang ei dupa alonso cat nu ar da sa fie acum la echipa e lucru mare sa stii sa faci o masina competitiva cand pleci de la zero, mai au un pic si il dau pe HamHam afara si cauta un pilot adevarat, HamHam este un bun Sofer dar nu pot spune ca su un bun pilot :D
    0 0
  • ???
    sa planga dupa alonso asa vorbiti de parca alonso ar fi Dumnezeu in F1 si el e varza in 2 curse maxim mclaren o sa-si revina !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru