Hamilton admite că nu mai poate comite erori

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.09.2010
Lewis Hamilton consideră că orice greşeală de pilotaj în ultimele cinci curse ale anului ar pune capăt speranţelor pentru un nou titlu mondial.

Lewis Hamilton a pierdut poziţia de lider în clasamentul general după abandonul suferit în Marele Premiu al Italiei, însă rămâne la cinci puncte în urma lui Mark Webber.

Chiar dacă diferenţa este una remontabila într-o singură cursa, pilotul echipei McLaren a admis că nu-şi mai poate permite luxul de a comite greşeli şi că singura metodă de a cucerit titlu este să câştige puncte în fiecare Mare Premiu.

"Am avut două abandonuri şi o victorie în ultimele trei curse şi, chiar dacă asta nu sună rău, înseamnă că am pierdut anumite puncte în favoarea celorlalţi piloţi aflaţi în lupta pentru titlu. Iar aceste rezultate nu sunt suficiente pentru a câştiga titlul. Voi continua să forţez, voi aborda fiecare cursă la timpul ei, dar mă voi asigura că voi ajunge la linia de sosire în următoarele cinci curse. Asta este mai important decât orice. Merg în Singapore pentru a câştiga", a declarat britanicul pentru site-ul său oficial.

Chiar dacă greşeala de pilotaj din Italia l-a costat puncte preţioase, britanicul priveşte partea pozitivă a lucrurilor şi spune că a învăţat ceva din această experienţă neplăcută.

"În situaţii proaste trebuie să absorbi toate lecţiile care trebuie învăţate.

Absorbi acea informaţie, pui experienţă proastă pe o parte, te foloseşti de beneficii şi mergi mai departe. M-am trezit luni dimineaţa şi eram deja concentrat pe următoarea cursă, pe îmbunatăţirea monopostului şi pe apropierea titlului mondial. Nu poţi opri lucrurile negative, dar suntem într-o poziţie bună şi trebuie să capitalizăm acest lucru", a mai precizat el.

Via | Lewis Hamilton

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (10)

  • optimist baiat! Sa vedem oare se tine de cuvant?
    9 3
  • erori da..
    Ohooo..o ba daaa, poti:), si vei mai comite baiatule;), de-abia acum incepe "balul" pt tine.
    11 10
  • Bafta
    Lewis in ultimele cinci curse!!! Fanii McLaren sunt cu tine!!! Sper din toata inima sa iesi invingator la finalul acestui sezon si sa ne "rasplatesti" pe noi fanii echipei McLaren, cu un al doilea titlu de campion mondial!!! Go Lewis!!!
    8 11
  • salutare
    eu zic GO JENSON!!!!pentru ca vad atatia fani Lewis si de saracul Jenson uitati:))
    17 2
  • ctlnmihai
    Hamilton admite că nu mai poate comite erori
    Fortza Hamilton.. si Button a declarat ca de-acum incolo va fortza si va risca mai mult..Important e ca titlul sa revina unui pilot Mclaren..Chiar daca Button va fi campion ,Lewis este mai bun ca el..
    8 9
  • Hamilton
    "Hamilton admite că nu mai poate comite erori"-Stimata GOGOASA, probabil ati vrut sa spuneti ca nu mai trebuie sa faceti greseli, dar de putut va asigur eu ca puteti...nu mai continuati sa va descurajati pentru ca e urat si dezamagitor pentru multi din cei ce va privesc! :))
    10 10
  • button vs. hamilton
    Cine a aruncat o privire asupra istoriei F1 va observa o asemanare semnificativa intre Mclaren 1988-1989 si Mclaren 2010. Hamilton e acum in pielea lui Senna(mai rapid in calif,, mai agresiv si mai iubit de echipa), iar Button in cea a lui Prost(simt tactic superior, mai cumpatat in pilotaj, mai fin in abordare), doar ca relatia dintre ei nu e una cu scantei.
    12 2
  • Hai Hamilton
    Am o stire pt. fanii Ferrari ce au postat coment-uri mai sus: pilotii Ferrari nu mai au nici un motor nou pentru ultimele curse din acest sezon. Deci, probabil, le vor ceda motoarele in timpul curselor, si mai rau, vor fi si penalizati cu 10 grile pe start. Deci, fanii Ferrari pot doar sa mai vorbeasca si sa mai viseze in continuare
    8 8
  • ptr. dijdi
    sper ca nu te rogi ptr. ca sa le pice motoarele, ptr. ca atunci victoriile pe care le presupui ptr. Hamilton nu mai au nici un farmec, daca ai fost atent la comentariu, Ferrari nu mai are nici un motor nou dar au motoare cu care au alergat doar un wekeend, deci cred ca nu o sa te satisfaca. Oricum faptul ca te gandesti la Ferrari desi esti fan Hamilton inseamna ca ti-e "frica " ca cei de la Ferrari (Alonso) ii vor sufla locul I lui Hamilton care l-a pierdut deja. Va fi interesat de vazut finalul
    8 4
  • Niculae
    Ferrari nu mai au motoare noi, dar nu inseamna ca gata, pot pleca acasa. Da, este o situatie urata dar nu este imposibila mai ales ca nu vor mai urme curse gen Monza sau Spa. Este posibil sa se descurce, dar vom vedea ce se va mai intampla in cursele care urmeaza. Si oricum pericolul vine de la Red Bull nu de la cei de la Ferrari. Urmeaza curse care se preteaza perfect monopostului Red Bull, poate si celor de la Ferrari dar nu celor de la McLaren. Deci o loterie :)
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru