Hamilton: "Alonso a trecut peste conflictele din 2007"

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton afirmă că relaţia sa cu Fernando Alonso s-a îmbunătăţit considerabil după ce amândoi au trecut peste conflictele de la McLaren din 2007.

Se pare că în sfârşit Alonso mă apreciază ca pilot la fel de mult cum şi eu îl apreciez.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton şi Fernando Alonso au fost coechipieri la McLaren în sezonul 2007, însă cei doi au avut parte de numeroase conflicte din cauza implicării puternice în lupta pentru titlul mondial.

Trofeul a ajuns în cele din urmă în braţele lui Kimi Raikkonen, iar spaniolul a părăsit echipa pentru a-şi găsi liniştea la Renault. Ulterior, cei doi şi-au lăudat reciproc calităţile, iar Hamilton afirmă că Alonso a trecut în cele din urma peste conflictele din 2007.

"Relaţia mea cu Alonso s-a îmbunătăţit foarte mult. În sfârşit am trecut peste 2007, mai mult din partea lui. Se pare că în sfârşit mă apreciază ca pilot la fel de mult cum şi eu îl apreciez. Este egalitate între noi. Cred că este cel mai bun, iar el a spus acelaşi lucru despre mine în Brazilia. Îmi place că mă respectă, pentru că şi eu îl respect foarte mult", a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei F1 Racing.

Cu siguranţă aş putea pilota din nou pentru McLaren în viitor, pentru că această echipă este casa mea.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Chiar dacă a ales să plece la Mercedes în speranţa că germanii îi vor oferi un monopost competitiv în 2014, Hamilton insistă că spre finalul carierei ar putea reveni la McLaren, întrucât este echipa la care a crescut.

"Cu siguranţă aş putea pilota din nou pentru McLaren în viitor, pentru că această echipă este casa mea.

Va rămâne întotdeauna locul în care am crescut şi locul în care este inima mea. Chiar dacă sunt în altă parte şi am parte de experienţe bune, întotdeauna mă voi uita înapoi şi voi şti că primele mele 21 de victorii au fost cu McLaren. Este echipa care m-a ajutat să ajung în Formula 1, aşa că inima şi sufletul meu sunt acolo", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (6)

  • hami fiara rea
    Pai cred si eu mai Hami ca Alonso a trecut peste evenimentele din 2007... El a ajuns la Ferrari, se bate an de an la titlu, tu la Mercedes abia speri sa prinzi un podium in 2013.
    De ce ti-ar purta ciuda cand, momentan, nu contezi in lupta pentru titlu?:))
    7 18
  • Daca ar fi amandoi coechipieri la Ferrari, ar sparge audienta (in sensul bun ma refer +30-35%). Avand un monopost competitiv, prima linie din grila rosie.....ar fi ceva de vis.
    14 10
  • da, ceva de vis, in sensul ca voi visati cu ochii deschisi iar rbr face dubla. Si Vettel si Raikkonen sunt mai buni, mai rapizi decat Alonso si Hami. Vise placute!
    8 23
  • bogdan
    Eu cred ca in prima cursa o sa il vedem pe Ham intrand in boxa Mclearen pt schimbul de pneuri :)))
    21 0
  • Marius60
    Ham+Alonso = LOVE, devine rusoaica geloasa...
    10 0
  • Cred ca Bob Sinclair privea in viitor printr-un glob magic si se gandea la astia doi atunci cand a scris "Love is in the air".Sper,totusi,sa se respecte cu adevarat,sa nu fie doar de fatada.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru