Hamilton, amendat pentru "gogoşile" stradale din Australia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.08.2010
Lewis Hamilton a fost amendat cu 350 de euro pentru acrobaţiile făcute cu o maşină Mercedes pe străzile din Melbourne la sfârşitul lunii martie.

La finalul antrenamentelor libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei din luna martie,Lewis Hamilton a plecat spre hotel cu o maşină Mercedes împrumutată de la un dealer local şi a efectuat acrobaţii pe o şosea din Melbourne, printre care şi câteva "gogoşi".

Poliţia a ajuns imediat la faţa locului, a confiscat maşina şi l-a trimis pe pilotul echipei McLaren în judecată. Procesul a avut loc abia în 24 august şi s-a soldat pe amendarea lui Hamilton cu 500 de dolari australieni (aproximativ 350 de euro).

Britanicul nu a fost prezent la audieri, însă a fost reprezentat de avocatul Sandip Mukerjea, care a motivat absenta campionului mondial prin faptul că la sfârşitul acestei săptămâni trebuie să fie prezent la Marele Premiu al Belgiei.

Magistratul Clive Alsop, cel care a dictat amenda, a afirmat că "acest caz este despre cineva aflat într-o poziţie responsabilă care s-a purtat ca un participant la curse". Avocatul său a afirmat însă că Hamilton a fost nevoit să suporte "ruşinea, umilinţa şi chinul" presei internaţionale, care a relatat pe larg acest incident.

Britanicul şi-a cerut scuze pentru acţiunile sale la câteva ore după incidentul de la Melbourne.

Via | BBC

Comentarii (9)

  • "gogosile"
    Mai fratilor, chiar m-ati facut sa rad citind acest titlu :))
    N-am mai tinut seama de acele ghilimele si-n felul asta mi-am pus intrebarea: a facut/a vandut gogosi pe stazile din Australia?
    Nu va mai spun ce ochi am facut va spun doar ca ma doare burta de la atata ras :))
    7 5
  • Schumy fan 4 ever
    pai tu de ce crezi ca i-au confiscat Mercedesul? Nu avea voie sa vanda gogosi din Mercedes pe strada! sa-i fie rusine! pai cine se crede el? sa-i fie invatatura de minte sa nu mai vanda gogosi alta data...
    8 5
  • @michael_schumacher
    Te rog, nu-i face pe fanii McLaren sa creada ca rad de Hamilton! Rad doar de acel titlu care m-a indus in eroare si m-a facut sa ma gandesc la toate variantele posibile: sa faca gogosi, sa vanda gogosi, sa imparta gogosi cu autograf pe ele(daca facea asta cu siguranta nu mai erau mancate) etc. :))
    5 6
  • Schumy fan 4 ever
    321xiorel123 vai, te rog sa ma scuzi. nu am vrut sa induc pe nimeni in eroare. Stiu ca nu razi de hamilton si nici eu. Pur si simplu traducerea lasa loc de interpretari... Funny rau faza cu "gogosile"
    5 2
  • rayn380
    Gogosi
    Xiorele daca ai fi urmarit weekendul marelui premiu al Australiei, ai fi aflat inca de pe atunci de isparava lui Hamilton, cu asa zisele "gogosele". Deci stirea este cam fumata. Nu stiu daca ai carnet de conducere sau nu, dar printre majoritatea conducatorilor auto(mai tineri indeosebi), asa se traduc acele "drifturi" circulare....Cand faci cerculete din alea mari si-ti ramane cauciucul pe asfalt, acelea seamana cu niste gogosi(asta in caz ca nu stiai ce-s alea gogosi in "literatura de specialitate" :P)
    4 4
  • @rayn380
    De ce esti tu acum rau cu mine? Am spus clar ca titlul m-a facut sa rad, nu fapta lui Hamilton. De ce prin mesajul tau vrei sa-i faci pe altii sa inteleaga ca nu am urmarit cursa din Australia, ca nu stiam de "isprava lui Hamy", ca nu am carnet de conducere, ca nu stiam de cealalta denumire a acelor "drifturi"...? N-ai dreptate nicaieri! Crede-ma ca dai mari semne de rautate si lipsa de respect.
    Reciteste ce i-am scris lu' @michael_schumacher: "Te rog, nu-i face pe fanii McLaren sa creada ca rad de Hamilton! Rad doar de acel titlu..."-cred ca rautatea te-a facut sa nu intelegi cum trebuie.
    5 2
  • Schumy fan 4 ever
    hai mai ryan380 ca stim si noi... glumeam doar pe baza faptului ca tradus acest termen este amuzant in limba noastra... Deci ca sa clarificam situatia: eu si 321xiorel123 suntem soferi cu acte in regula, am vizionat cursa din australia si am urmarit stirile, nu avem decat respect pentru Hamilton, poate doar ne era putina foame... si am luat ad litteram subiectul acestei stiri. hmm, chiar mi s-a facut foame acum...
    7 1
  • :))
    @rayn Neaparat sa fie rotunde? Eu am vazut la brutarie si patrate, dar tot gogosi erau. Deci... Neaparat rotunde? Sau pot fi si triunghiulare?:>
    @michael_schumacher ti-e foame? mananca o gogoasa cu CIOCOLATA:))=))
    4 2
  • Schumy fan 4 ever
    hai hai sa luam o portie de apa rece si sa ne linistim... Totul a pornit de la o gluma. nu avem pe ce sa ne certam...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru