Hamilton anticipează maxim trei opriri la boxe în Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.05.2011
Lewis Hamilton consideră că piloţii vor efectua doua sau cel mult trei opriri la boxe în Turcia, întrucât pneurile nu se degradează atât de repede pe cât se credea iniţial.

A doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Turciei a oferit pilotior oportunitatea de a evalua caracteristicile pneurilor slick, în condiţiile în care circuitul de la Istanbul este unul dintre cele mai solicitante pentru cauciucuri, în special în virajul 8.

Cu toate acestea, Lewis Hamilton susţine că temerile au fost exagerate şi că, în realitate, piloţii vor efectua două sau cel mult trei schimburi de pneuri pe parcursul cursei.

"Am fost foarte surprins că pneurile s-au comportat similar cu ultima cursă (n.r - China). Am crezut că va fi mult mai rău aici, dar pe stinturi lungi am avut probabil unul dintre cele mai bune antrenamente pe care le-am avut, aşa că este foarte bine. Cu siguranţă aştept ceva asemănător cu Shanghai. Două sau trei opriri, nimic mai mult", a declarat britanicul.

Via | McLaren

Comentarii (4)

  • ham
    El si mama omida...
    13 14
  • simona
    Ham bate campii ca de obicei!
    AS are dreptate, Ham ar putea concura la ghicit cu mama omida :)))
    9 4
  • @AS
    Te bagi si tu in seama doar ca sa nu taci. Mai bine ti-ai face un cont pe automarket daca tot esti atat de destept. Esti sau ai fost cumva pilot de Formula 1 ca sa stii comportamentul real al unor pneuri pe un circuit? Asa, in Romania sunt 22 de milioane de antrenori de fotbal si, se pare, 22 de milioane de piloti de F1.
    Esti binevenit pe acest site insa uita-te si tu la comentariile celorlalti colegi ca sa vezi pareri si opinii pertinente.
    Bafta!
    9 13
  • simona
    opriri la boxe
    cum spuneam, Ham_Ham bate campii! a anticipat mai bine decat mama omida, au fost maxim trei opriri la boxe :)))
    mai bine tacea :)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru