Hamilton anticipează o cursă dificilă din cauza degradării pneurilor

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.03.2012
Lewis Hamilton anticipează o cursă "extrem de dificilă" la Sepang din cauza degradării rapide a pneurilor, în timp ce Jenson Button admite că ar fi preferat să obţină pole position-ul.

Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă al doilea pole position consecutiv în sezonul 2012 şi speră să facă uitată prestaţia modestă din cursa din Australia printr-o victorie pe circuitul de la Sepang.

Pilotul echipei McLaren anticipează însă că misiunea va fi îngreunată din cauza degradării rapide a cauciucurilor în mediul cald şi umed din Malaysia.

"Poziţionarea pe grilă şi managementul pneurilor sunt cruciale. Nu poţi să ştii ce se va întâmpla în aceste condiţii, iar pneurile au viaţă grea aici, aşa că va fi interesant. Este un circuit interesant la care se adaugă temperaturile şi umeditatea ridicate. Duminică va fi extrem de dificil, aşa că trebuie să ne punem în cea mai bună poziţie", a declarat britanicul.

Hamilton va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Jenson Button, care deşi este încântat de performanţă celor de la McLaren a admis că ar fi preferat să fie în pole position.

"Calificările au fost destul de bune pentru noi în ultimele două curse, aşa că nu mă pot plânge prea mult şi este bine pentru echipă că ocupăm din nou prima linie.

Este întotdeauna frumos să asculţi bucuria mecanicilor datorită unui un-doi, dar evident întotdeauna vrei ca poziţionarea să fie invers. Hamilton a făcut din nou o treabă bună", a precizat el.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • Button
    Dupa cum am vazut si in Australia, pentru Jenson un loc doi pe grila nu este o tragedie (mai ales cand pole man-ul este Lewis :)). Sa vedem insa daca maine povestea de la Melbourne se va repeta si Jenson va intra lider in primul viraj.
    8 5
  • hahaha
    mclaren
    baietii de la mclaren ar trebui sa se uite in retrovizoare si sa nu uite pe cine au in spate. Nu la Webber ma refer, ci la Schumacher care ia un start foarte bun si in primul viraj poate ajunge liderul cursei si sa se mentina in varf viraje bune(Hamilton sa nu uite Monza 2011)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru