Hamilton anticipeaza o lupta acerba pentru titlu in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.12.2009
Lewis Hamilton considera ca Red Bull Racing, Ferrari si Mercedes GP vor fi principalii sai rivali in lupta pentru titlu, insa nu il mentioneaza si pe Jenson Button, noul sau coechipier.

Lewis Hamilton anticipeaza o lupta stransa pentru titlul mondial in sezonul 2010, insa nu datorita sosirii lui Jenson Button la echipa, ci datorita plecarii lui Fernando Alonso la Ferrari.

Campionul mondial din 2008 crede ca Alonso si Felipe Massa ar putea forma cea mai buna linie de piloti din Formula 1, insa admite ca Sebastian Vettel va fi si mai puternic decat in sezonul recent incheiat.

"Este greu de spus cine va fi in frunte, dar Red Bull prin Mark Webber si Sebastian Vettel ar trebui sa fie acolo. Dintre toti, Vettel si-a imbunatatit enorm performantele. Va fi puternic, la fel ca monopostul. De asemenea, Ferrari va reveni. Cu Alonso si Massa ar putea avea cel mai puternic cuplu. Iar Brawn sau Mercedes GP va fi de asemenenea acolo", a declarat britanicul pentru publicatia germana Bild.

In mod surprinzator, Hamilton nu a mentionat in cadrul interviului numele noului sau coechipier de la McLaren, care a sosit la echipa in calitate de campion mondial, urmand sa concureze cu numarul 1 inscriptionat pe monopostul MP4-25.

Via | Bild

Comentarii (4)

  • Hamilton are dreptate
    "Cu Alonso si Massa ar putea avea cel mai puternic cuplu." - imi pare o remarca destul de onesta, cred ca este o apreciere nu prea prea favorabila lui Button.
    0 0
  • :))
    poi nici nu avea rost sa-l mentioneze pe kova...scuze button...pt k button va avea aceleasi datorii ca si kova...poi sa speram k felipe si fernando va fii cel mai puternic cuplu...logic ca pilotii vor fii capabili..numai sa speram ca masina va fi una reusita. cat despre kova: sper sa-si gaseasca o echipa si el..pe anul viitor:)
    0 0
  • Ham....
    ...a inceput sa-l hamaie pe Button deja.
    0 0
  • :D
    Hasu, bravo, mi-a placut expresia: "sa-l hamaie pe Button" :D E tare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru