Hamilton anticipeaza victorii in maxim patru curse

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Lewis Hamilton este convins ca McLaren va obtine prima victorie din acest sezon in cel mult trei-patru curse, dupa ce update-urile aduse la Nurburgring au propulsat echipa in spatele celor de la Red Bull si Brawn GP.

Dupa mai multe curse in care a ratat chiar si promovarea in a doua parte a calificarilor, Marele Premiu al Germaniei a adus un reviriment neasteptat pentru McLaren Mercedes.

Noile update-uri propuse de inginerii de la Woking si-au dovedit eficienta in calificarile de sambata de la Nurbugring, Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen pozitionandu-se pe locurile 5 si, respectiv, 6, in spatele rivalilor de la Red Bull si Brawn GP.

Hamilton s-a declarat usurat de perspectiva pe care o are in acest weekend si este increzator ca McLaren va ajunge in postura de a castiga o cursa peste trei sau patru Mari Premii. "Echipa a muncit din greu pentru asta. Totusi, mai avem mult pana sa ajungem departe. Avem noi update-uri pentru viitor si sper sa putem concura din nou pentru victorii in urmatoarele trei sau patru curse. Cred sincer ca putem face asta", a declarat campionul mondial reporterilor prezenti la Nurburgring.

Englezul a dezvaluit ca principala imbunatatire se refera la timpul castigat prin gestionarea mai buna a pneurilor.

"In general, masina aluneca de pe circuit inainte, dar acum incepe sa lucreze cu pneurile, astfel ca am castigat mai mult timp. Avem un update care ne-a ajutat mai mult in privinta pneurilor decat inainte, si din acest motiv am castigat putin timp", a explicat el.

Via | GPUpdate

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (12)

  • VISEAZA CA E GRATIS
    SINCER ARE DREPTATE DACA CEI DE LA RED BULL SI BRAWN GP SE RETRAG DIN CAMPIONAT
    0 0
  • MAi du-te ma ocosule!!!VJohann
    esti tu HROSTOSUL sa sti cum se comporta masina McLaren ai vazut in 3 saptamani de ce au fost in stare mi-e mila de brwan si red bull daca isi revin cei de la McLaren.
    0 0
  • formula bmw
    bravo doru!!!!!!!!un 13 cu noroc!!!!!de pe 24 pe 13!!o mansa f buna,in conditiile din germania!!!!bravo!!!!
    0 0
  • Formula Bmw
    Acolo conteaza primul loc daca chiar vrei sa faci cva cu cariera ta
    0 0
  • join iar tu ? credeam ca am scapat de tine
    0 0
  • rayn380
    ...
    Mi-as dori ca de acum inainte pana la finalul sezonului 2009 sa aud numai titluri de genul: Awake of the titans, titanii fiind McLaren, Ferrari, Renault, poate si BMW si sa le dea putin cu flit la "mucosii" astia mici gen Brawn si Red Bull, ca prea si-au luat lumea-n cap(recunosc ca sunt rau >:) ) Ar cam fi cazul sa se trezeasca din aceasta amorteala si sa revina acolo unde le este locul, fiindca in cazul Ferrari, McLaren, chiar au resurse foarte mari si pentru ei, nimic n-ar trebui sa fie imposibil. Abia astept momentul in care Lewis, Kimi, Alonso sau Felipe vor fi din nou pe podium, cu toate ca sunt fan McLaren, eu unu am fost obisnuit cu ei....
    0 0
  • Cobra???
    de ce sa scapi de mine ai trimis politia pe mine sa ma omoare sa ma bage la inchisoare???de mine nu scapi ferraristule
    0 0
  • hahaha ce glum bun
    sa revenim la cursa.......in cursa supercupei porsche a fost dry track......sper sa fie asa si la ora 3
    0 0
  • Strategia Mclaren
    Strategia calificarilor a fost un esec, Lewis a pierdut 2- 3 pozitii pe grila de start din cauza ca mai putea parcurge inca un tur rapid (cum au facut Vettel si Button de l-au depasit in acel ultim tur) dar au ales sa-l cheme la boxe.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Evident ca spera la mai mult. Pana acuma situatia masinii lor se vede clar in campionat, eu personal ii zic sa nu se imbete cu apa. Mai ales ca dupa Ungaria vine o vacanta de 1 luna in care vor exista multe si foarte multe imbunatatiri aduse tuturor masinilor. De abia atunci vom vedea cum sta fiecare.
    0 0
  • :)):))
    da...sigur...:))..are glume lewis asta...eventual pe o pista uda...nu acoperita de apa:)..oricum in cursele pe ploaie din anu asta am vazut k nu se mai descurca asa de bine lewis asta:)...dar totusi sa-l lasam sa se bucure...si toyota are sanse mai mari de castig:)):))
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Baiatul asta sa prost cu viziunile lui. Parerea mea... este sa mai taca din gura, locul 18... nu este o victorie :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru