Hamilton are un nou antrenor pentru sezonul 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.01.2011
McLaren a anunţat că fostul atlet Antti Vierula va fi antrenorul lui Lewis Hamilton pe tot parcursul sezonului 2011.

Lewis Hamilton a decis să beneficieze de serviciile unui antrenor pe tot parcursul sezonului 2011, ca urmare a faptului că pregătirea fizică va avea o importanţă majoră datorită numărului record de 20 de curse.

Britanicul va apela la serviciile fostului atlet Antti Vierula, care va gestiona programul său de antrenament atât în sala de gimnastică, cât şi pe circuit, urmând să se ocupe inclusiv de dieta fostului campion mondial.

"La McLaren ne dedicăm pentru a constui o echipă puternică în fiecare departament. Prin numirea lui Antti Vierula ca supervizor al regimului de fitness de la circuite al lui Hamilton şi a lui Clayton Green într-o poziţie de senior în programul Human High Performance de la McLaren Technology Centre suntem convinşi că am asamblăm cea mai experimentată, capabilă şi dedicată echipă care să aibă grijă de cerinţele de antrenament ale lui Hamilton", a declarat Jonathan Neale, directorul departamentului de inginerie al McLaren.

Hamilton a colaborat cu Vierula şi în această iarnă, când a petrecut Crăciunul în munţii din Colorado pentru a se antrena la altitudini cuprinse între 2600 şi 3700 metri.

Via | McLaren

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (3)

  • Mavric
    McLaren&Gogoasa
    " asamblăm cea mai experimentată, capabilă şi dedicată echipă care să aibă grijă de cerinţele de antrenament ale lui Hamilton"- intrebarea mea e de ce nu faceti acelasi lucru si pentru Button? Cumva spusele lu' Martin Whitmarsh erau o minciuna? "Este foarte puţin probabil să obţii serviciile a doi piloţi de top dacă unul sau amândoi se tem că ar putea fi nevoiţi să respecte ordine de echipă. Cu siguranţă nu am fi angajat doi dintre aceşti piloţi de top dacă ei nu ar fi fost siguri CA PRIMESC TRATAMENT EGAL".
    18 11
  • Chindris
    puiutu...
    Button e o fire sportiva, participa la tot felul de competitii, triathlon mai nou, e alt soi, Hamilton e puiutu tatii care are nevoie de maat si scarpinat sub codita ca sa poata parca masina dupa terminarea cursei ca altfel "are sezon greu" si o baga in parapeti. O sa vedem la greu ordine de echipa la meclada in 2011.Sper ca Button sa nu cedeze prea usor.
    16 10
  • e un pic la moda Hami . probabil idioata stire
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru