Hamilton, bucuros că a recuperat timpul pierdut în prima sesiune

de Daniel Popescu
Vineri, 14.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton s-a declarat mulţumit de stabilirea celui mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Australia, în timp ce Nico Rosberg a avut probleme cu sistemul electronic de frânare.

Esential 0.507 secunde este timpul cu care Lewis Hamilton a fost mai rapid decat Fernando Alonso (locul trei) in a doua sesiune de antrenamente
Lewis Hamilton nu a parcurs niciun tur cronometrat în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Australiei în urma unei defecţiuni la un senzor de calibrare care a condus la oprirea motorului, însă a fost cel mai rapid în a doua sesiune.

Performanţa realizată l-a impulsionat pe britanic, care este mulţumit de timp şi de faptul că a parcurs 37 de tururi, cu numai patru mai puţine decât Sebastian Vettel, care a stabilit recordul sesiunii.

"Ar fi fost grozav să concurez şi în prima sesiune, dar am parcurs suficiente tururi în a doua sesiune şi mă simt confortabil în monopost. A fost o zi bună, am înţeles bine monopostul şi mă simt optimist. Sincer să fiu, nu m-am uitat la ceilalţi. Nu eram deloc confortabil înainte de a doua sesiune, dar din fericire am fost rapid în scurt timp", a declarat pilotul Mercedes pentru postul britanic de televiziune SkySports.

▶ Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune

Coechipierul său Nico Rosberg a ocupat locul doi în a doua sesiune la numai o zecime de secundă în spate, însă germanul a dezvăluit că a avut unele probleme de adaptare la noul sistem electronic de frânare.

"Şi noi ne-am chinuit cu el, uneori era activat, uneori dezactivat, lucruri de acest gen.

Totul depinde de setări, pentru că atunci când ajungi pe o traiectorie pe care nu ai mai fost pierzi spatele. Este o situaţie foarte delicată, pentru că afectează trenul spate şi, dacă îl blochez un pic, atunci ies de pe circuit", a explicat el citat de publicaţia F1Fanatic.

ce este sistemul electronic de frânare

Via SkySports, F1Fanatic

Comentarii (3)

  • Grosjean
    Baiatul asta, si dupa x ani de Formula 1, sta bine doar la capitolul declaratii. In rest... liniste pe toata linia. Poate invata pana se retrage, cand trebuie sa taca. Cel putin comentariile cu si despre situatia in care se afla Schumacher... nu-si aveau rostul.
    7 23
  • @ Grosjean
    Ei nu e chiar asa, Hami are sange in instalatie si daca ma gandesc bine F1 chiar are nevoie de un nebun ca el ca sa-i incurce pe cei de la RBR :).
    Fortza Ferrari.
    12 2
  • Mercedes
    grojane taci. spui prostii, lewis este muuult peste ce oferea schumacher la mercedes, cu tot respectul pt situatia lui de-acum. Si nu vad ce unde care e treaba lewis-schumacher in textul de mai sus. Poate mintea ta sa aiba ceva.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru