Hamilton: “Calificarile vor fi esentiale in Spania

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.04.2010
Lewis Hamilton crede ca McLaren nu va reusi sa lupte pentru primele pozitii in Spania si admite ca rezultatele din calificari vor fi decisive pentru rezultatul final.

McLaren Mercedes este lider in clasamentul constructorilor dupa primele patru etape din acest sezon, gratie celor doua victorii obtinute de Jenson Button in Australia si China.

Desi acest lucru lasa impresia ca MP4-25 este cel mai performant monopost din pluton, Lewis Hamilton crede ca McLaren nu va lupta pentru primele pozitii in Marele Premiu al Spaniei, in primul rand din cauza performantelor scazute din calificari.

De altfel, acesta este si capitolul la care McLaren trebuie sa munceasca cel mai mult, potrivit campionului mondial din sezonul 2008.

“Daca va fi o cursa pe uscat, atunci, realistic vorbind, cred ca va fi mai greu pentru noi sa fim in frunte. Asa cum am facut si in China, vom pune accent pe calificari. Acestea vor fi mai importante ca niciodata la Barcelona, pentru ca in mod traditional a fost o cursa unde depasirile sunt foarte dificile. Avand in vedere ca cele mai multe monoposturi se vor opri o singura data, avem mai putine ocazii pentru depasiri, asa ca o pozitie vitala pe grila va fi decisiva aici”, a precizat el.

Via | McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru