Hamilton, convins că McLaren deţine cel mai rapid monopost

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.06.2011
Lewis Hamilton consideră că McLaren deţine cel mai rapid monopost şi spera să pună deoparte rezultatele dezamăgitoare din Monaco şi Canada.

Lewis Hamilton priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Europei, întrucât speră să treacă peste dezamăgirile suferite în cursele de la Monte Carlo şi Montreal şi să obţină un rezultat pozitiv.

Pilotul echipei McLaren a terminat doar pe locul şase la Monaco şi a abandonat în Canada, ieşind în evidenţă atât prin declaraţiile făcute la finalul curselor, cât şi prin duelurile în care a fost implicat.

"Pentru mine, Valencia va fi un weekend de consolidare după două rezultate dezamăgitoare la Monaco şi în Canada. Acele două curse au fost frustrante pentru mine pentru că am demonstrat că suntem capabili să le câştigăm pe amândouă, dar eu am obţinut doar opt puncte. Întotdeauna am mers bine la Valencia şi am terminat fiecare cursă pe locul doi, pentru că îmi place să atac. Este un circuit dificil, dar sunt dornic să revin pe icrcuit şi să câştig puncte", a declarat britanicul.

Hamilton este impulsionat înaintea weekendului şi de prestaţiile coechipierului său Jenson Button, care în opinia sa au demonstrat că McLaren deţine cel mai rapid monopost în ritm de cursă.

"Am avut cea mai rapidă maşina în ultimele trei curse şi asta este foarte încurajator, pentru că ştiu că ar trebui să fiu capabil să termin în frunte", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (9)

  • Inaintea fiecarei curse ham isi ia acelasi avant..masina rapida pilot stupid. Tare in gura da.
    16 17
  • @Hamilton
    Baiatu asta degraba o sa dea declaratii in stil rap sau hip hop ...
    17 15
  • si normal
    mi se pare normal. bine-inteles ca detin cel mai rapid monopost. doar clasamentul vorbeste...nu?
    13 12
  • Hamilton
    Daca reuseste sa-si stapaneasca pornirile de armasar turbat cand e in monopost in dueluri cu alti piloti, sunt sanse ca Hamilton sa aduca din nou victorii si podiumuri. In ritmul si dupa modelul in care a pilotat in ultimele doua curse va avea doar de pierdut... pentru ca spectacolul pe care il face, oricat de atractiv este la TV pt fanii lui si o parte din fanii altora, nu-i aduce puncte... si va pierde definitiv contactul cu Vettel in campionat deja aflandu-se la aprox jumatate din punctele neamtului.
    21 5
  • Ham-ham!
    Hey dude, your car is fast but smartest than you!
    13 8
  • il consider cel mai rapid... dar aceasta declaratie e stupida: daca McLaren are cea mai rapida masina atunci problema este el, pilotul, daca nu are rezultate... anul trecut a ratat titlul datorita celor doua abandonuri de la mijlocul campionatului (cand era liderul clasamentului...)... iar acum a stricat iar doua curse (desi in canada n-a avut nicio vina)... daca McLaren vrea sa cistige constant curse atunci trebuie sa faca pole-position (valabil si pentru Ferrari)
    14 4
  • mai mult ca sigur
    ca Ham a invatat ceva din aceste greseli, cel putin asa sper... este un tip impulsiv asta e clar, iar tineretea isi spune cuvantul. Insa la fel de clar este ca are ce-i trebuie pentru a-si revine, determinare, ambitie si curaj... nu va repeziti sa aruncati cu pietre! hamilton este inca la inceput, si da este si frustrat... cine nu ar fi, a avut si ghinion, a si gresit... nici nu vreau sa ma gandesc cat de furios este... isi va reveni... daca nu, va pierde mai mult decat campionatul, si el stie acest lucru.
    8 3
  • Nu da nimeni cu pietre in el, se bate singur. Parca el afirma ca e "singurul care-l poate bate pe Vettel"...Se baga singur in seama si aiurea. Rezultatele trebuie sa vorbeasca, nu figurile din capatana aia a lui.
    14 5
  • cand vorbeam de aruncatul pietrelor
    ma refeream la modul in care cei care posteaza, folosesc de cele mai multe ori injurii la adresa pilotilor, managerilor, echipelor chiar si a celorlalti fani... mi se pare o lipsa totala de buna crestere si bun simt... daca ai ceva de spus cred ca poate fi spus si intr-un mod civilizat folosind argumente corecte si realiste. Nu cred ca acesti oameni (piloti, manageri etc.) au ajuns acolo unde sunt fiind stupizi, armasari turbati, gangsteri sau mai stiu eu ce apelative cunoaste fiecare... de aceea spun ca e usor sa arunci cu pietre, mai ales cand doar atat stii.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru