Hamilton: "Dave Ryan mi-a spus sa mint la audieri"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.04.2009
Lewis Hamilton spune ca i-a mintit pe comisarii de cursa de la Melbourne in privinta incidentului cu Jarno Trulli pentru ca asa a fost indrumat de Dave Ryan, directorul sportiv al echipei.
Hamilton: "Dave Ryan mi-a spus sa mint la audieri"

Via | Autosport

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (8)

  • hamilton
    ca de obicei este nevinovat si toti incearca sa-l bage la apa...cred ca este bolnav psihic baiatul asta.
    0 0
  • ???
    ba da asta zici ca este dea noastra el n-a facut saracutu nimic da toti il bat si il injura, ce draci sa mai zici despre un om cu un asa caracter, e mai rau ca ... nostri :))
    0 0
  • Cersetor mincinos...!
    Hamilton a ajuns sa fie o persoana josnica si obsura prin astfel de declaratii ! Vrea sa scape de orice implicare in acest incident... Pacat ca a devenit campion mondial si trebuie sa stea alaturi de marii campioni ai Formulei 1 ! Cat despre echipa McLaren...nu am NIMIC sa spun, deoarece nu merita sa-i scriu sau sa-i pronunt numele...
    0 0
  • Tipic
    Daca tot ai mancat ce ai mancat la audierile FIA , nu puteai sa taci si sa nu manjesti cu ce ai mancat si pe alti oameni. Evident ca cel care a fost suspendat este de vina (doar nu o sa iti recunosti vina , doar esti CM , ce naiba?) . Sunt foarte curios , in conditiile in care Dave Ryan n-ar fi fost suspendat , pe cine ar mai fi dat vina? Pe portarul lui Manchester City? Ar fi acuzat FIA de rasism?? Pe Alonso ca l-a injurat la boxe acum 2 ani??
    Despre hamilton nu mai ramane nimic de zis. Si-a demonstrat adevarata fata si nu merita pus alaturi ce ceilalti Campioni Mondiali. Din cauza acestui "nevinovat" F1 moare incet incet , la fiecare MP.
    0 0
  • btw
    de ce L. Hamilton +3 . Omul a mintit la o audiere FIA . Nu pare prea fair play
    0 0
  • nu-mi vine sa cred...
    ce caracter infect are papagalul asta maroniu. chiar daca a fost pus sa minta, nu te apuci ca sclavoiul sa arunci in noroi in membrii propriei echipe! mare greseala si la mclaren ca la suspendat pe directorul sportiv! nu asa se face nenica! rufele murdare se spala in cadrul echipei, nu faci circ cu demiteri si declaratii! in privinta asta, ferrari sunt un exemplu demn de urmat, care in perioada schumi au facut stiva magarii si n-a fost demis nimeni si nici nu s-au turnat unii pe altii! aia e o echipa, nu amatorii de la mclaren, care parca le-a luat dumnezeu mintile de cand l-au adus in echipa pe sandy-bel ala de ciocolata!
    0 0
  • rusine
    mare rusine...pentru un amarat de punct sa minti comisarii...foarte bine k a patit-o....pacat k nu a primit penalizare si in cursa asta....nu merita +3...eventual vreo -7...rusine
    0 0
  • tampenii
    ce atata taraboi ca a mintit,doar nu e ora de religie.schumi a fost asa de corect?si de cate ori a fost penalizat?poate nu mai castiga anul asta ,sa faca niste ,,oficiali ,,,fericiti..............
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru