Hamilton: "Declaraţiile de după cursă au fost făcute în glumă!"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.05.2011
Lewis Hamilton susţine că declaraţiile acide făcute după cursă de la Monaco au fost făcute în spirit de glumă şi că comisarii de cursă au acceptat explicaţiile sale.

Lewis Hamilton a declarat la finalul Marelui Premiu al statului Monaco că deciziile comisarilor de cursă de a-l penaliza succesiv sunt cel puţin ciudate şi că acestea ar putea veni pe baza faptului că este negru.

Britanicul a fost solicitat să ofere explicaţii pentru declaraţiile sale, în timp ce oficialii McLaren au insistat că Hamilton a fost cel care s-a dus din proprie iniţiativă să clarifice situaţia. La finalul întâlnirii cu comisarii de cursă, fostul campion mondial a declarat că a căzut la pace cu comisarii după ce le-a explicat că declaraţiile au avut şi o doză de umor.

"Am vorbit cu comisarii de cursă pentru a face pace. Parţial a fost o glumă, care nu a fost deloc amuzantă la momentul respectiv. Le-am spus că atunci când emoţiile sunt puternice nu spui întotdeauna lucrul potrivit. Am făcut pace. Au acceptat explicaţia mea, au înţeles şi ne-am strâns mâna. Au spus că a fost un weekend dificil şi să mergem înainte. Ar fi trebuit sau nu să spun (n.r - ce am spus anterior)?.

Aşa cum am zis, am încercat să fiu amuzant, dar nu a fost amuzant. Nu ai întotdeauna dreptate când încerci să fii amuzant. Uneori sfârşeşti prin a jigni oamenii", a declarat pilotul echipei McLaren.

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (11)

  • nesimtit
    Nesimtit ca intotdeauna.
    30 31
  • adidor77
    no comment ...
    pentru unii indiferent ceea ce declara Lewis este nesimtire. Chiar si atunci cand isi cere scuze, unii tot drept nesimtire o i-au.
    Este usor sa stai in fata calculatorului si sa judeci, sa despici firul in 4 asupra a ceea ce a declarat cineva. In plus sa nu uitam ca si mass-media tocmai asta urmareste si de multe ori extrasele dintr-un context sunt comentate si interpretate in cu totul alt sens dacat cel la care se referea persoana care a dat declaratia.
    26 15
  • @
    unora le place de Hamilton ca nu stie sa piarda . Eu ma numar printre ei . Cursa viitoare va castiga si va uita de toate . In Canada 1-2 Mclaren . Go Button & Lewis !
    24 17
  • bravo lewis
    glumeste lewis cu ei. da-i in colo. chiar daca ai pierdut ai demonstrat ce inseamna sa fii un luptator car enu stie sa piarda. Mai bine iesi in decor cu ei de gat decat sa stai ca si fricosu de Button in coada a doi piloti cu pneuri terminate. Daca era Lewis in spatele lor, oricum Vettel castiga pentru ca Lewis il ataca pe alonso si ieseau ambii in decor. Lewis: "win it... or CRASH IT". te voi sustine pana la sfarsit orice ar fi :)
    12 11
  • *care nu
    ..
    7 8
  • gigica
    Un tampit de om! Criminal!
    7 8
  • Hamilton
    Gluma F1
    Bah Ham, TU esti o mare GLUMA!
    3 5
  • george
    ce-mi place cand oamenii cultivati isi dau cu parerea
    Oare de ce nu se pot rezuma la ce stiu despre F1?! Ca despre cultura lor in materie de abjectii si infectii ne-am lamurit! Lasati-o mai fratilor mai moale cu injuraturile. Sau doar atat va duce...
    3 2
  • george
    asa este
    Ham glumeste, numai ca ale lui glumite se traduc prin abandonurile altora. Parca era mai prietenos anul trecut cand abandona de unul singur.
    3 1
  • adidor77
    asa este
    Deci e clar. Cum ii turcu-i si pistolu'. Agresivitatea naste agresivitate. Fanii lui Ham nu pot fi decat ca el. Cu mult talent..
    3 1
  • e un bou
    e cioban
    nu face decat sa arate ca e un tampit,cand l a reclamat pe colegul de ekipa ca l a incurcat la boxe(de alonso e vorba)anii trecuti,nu face decat sa arate ca e un bou,lipsa totala de bun simt.esti pe spate Hami,sper sa te retragi cat mai repede!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru