Hamilton, determinat să aducă Mercedes pe drumul cel bun

de Daniel Popescu
Vineri, 02.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că nu este îngrijorat de regresul Mercedes din ultimele curse şi afirmă că acest lucru îl determină să obţină performanţe majore în următorii ani.

Mercedes traversează o nouă perioadă modestă în Formula 1 şi nu a câştigat niciun punct în ultimele trei curse, exact timpul scurs de la anunţul oficial privind semnarea unui contract cu Lewis Hamilton.

Regresele echipei nu îl deranjează însă pe pilotul britanic, care afirmă că parcursul modest îl determină să lupte şi mai mult pentru a readuce echipa în vârful Formulei 1.

"Asta mă face să fiu şi mai determinat să-i ajut să câştige puncte. Sunt foarte mulţumit de decizia pe care am luat-o, iar rezultatele recente nu au niciun impact. Oamenii mai şi pierd uneori, chiar şi noi ne-am chinuit în trecut şi nu am câştigat puncte", a declarat actualul pilot al echipei McLaren în Abu Dhabi.

Urmareste Automarket
În plus, Hamilton nu are aşteptări majore de la sezonul următor, obiectivul său fiind să obţină performanţe majore în 2014, atunci când regulamentul tehnic al Formulei 1 se va schimba radical prin introducerea noilor motoare turbi V6 de 1.6 litri.

"Ştiam deja cât de dificilă va fi misiunea mea.

M-am gândit din greu la asta şi am văzut cât de greu va fi. Dar sunt foarte entuziasmat să cunosc oameni noi, să lucrez într-un mediu diferit şi să mă mulez pe acest mediu nou", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • marian
    hamilton el tractoristo
    4 15
  • Va face mai multe parale decat shoumaker.
    9 9
  • Mi se face mila de el.
    4 10
  • Acum, eu ma intreb ... la cum i-a criticat pe cei de ma McLaren, cand masina a fost peste Mercedes, ce se va intampla de la anul cand va prelua materialul lasat de MSC ?!?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru