Hamilton, dezamăgit de absenţa simulărilor de cursă

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.02.2011
Lewis Hamilton este îngrijorat că nu a reuşit să efectueze nicio simulare de cursă în teste din cauza problemelor de fiabilitate ale monopostului McLaren.

McLaren a fost afectată de mai multe probleme de fiabilitate în testele efectuate până în prezent, motiv pentru care niciunul dintre piloţii echipei nu a avut oportunitatea de a efectua simulări de cursă.

Lewis Hamilton, care a evaluat duminică monopostul MP4-26, a admis că acest lucru reprezintă o sursă de îngrijorare, mai ales că echipele rivale au reuşit să efectueze mult mai multe tururi.

"Duminică am avut două stinturi lungi, dar nicio simulare de cursa reală. Am fost depăşit de multe alte maşini. În testele dinaintea sezonului este întotdeauna este important să faci opriri la boxe şi o simulare de cursa reală. Dacă poţi face două într-o zi este fantastic. Este o nebunie, Mark Webber (n.r - pilotul care a testat duminică pentru Red Bull) a efectuat 140 de tururi. Tot ce pot să fac este să râd. Este incredibil, se descurcă fantastic. Noi nu am reuşit să facem atât de multe tururi, însă încet dat sigur vom ajunge acolo", a declarat britanicul la finalul testelor de duminică.

În ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat până în prezent, fostul campion mondial rămâne încrezător că McLaren va reuşi să elimine problemele de fiabilitate ale noului monopost în perspectiva luptei pentru titlu care se prefigurează în acest sezon.

"Orice problemă de fiabilitate reprezintă un motiv de îngrijorare, dar simt că am oameni grozavi în jurul meu care vor fi capabili să rezolve orice probleme.

Încet, încet începem să rezolvăm problemele pe care le-am avut. Evident, am vrea să nu avem probleme, dar ar fi prea uşor. Am avut câteva defecţiuni tehnice pe care le-am rezolvat şi duminică am parcurs 90 de tururi, aşa că este un pas înainte pentru noi. Am reuşit să facem doua stinturi mai lungi, dar bineînţeles că vrem să parcurgem mai mulţi kilometri şi vom încerca asta luni", a mai precizat Hamilton.

Englezul testează pentru McLaren şi luni, în ultima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Via | Autosport

Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    Si uite asa incepe razboiul declaratiilor!
    5 4
  • Mai este timp pt toata lumea sa-si puna monoposturile la punct cu atat mai mult daca se anuleaza cursa din Bahrain.
    10 1
  • @dmd
    de acord cu tine. oricum sper sa fie si anul asta o lupta apriga la titlu.
    5 1
  • Ha ha
    Cei de la Red Bull au aripi... și prietena are la absorbante dar tot nu zboară... :)

    Jos pălăria Red Bull! Să bați la fundul gol echipele cu tradiție...
    sunt fan Ferrari... dar ce bătaie luăm...

    Sincer, vreau din nou un Schumi la Ferrari. Nu sunt împăcat cu Mercedes...
    9 8
  • @Marcus
    Merci... văd că datorită fenomenului Mavric nu se mai gustă glumele pe automarket...
    6 4
  • ayrton4ever
    Red Bulll trag tare
    Se pare ca Red Bull inca sunt cei mai rapizi...dar nici cei de la Ferrari cu Alonso nu sunt departe....in simularile de cursa merg practic in aceeasi timpi...Abia astept calificarile din prima cursa....indiferent care-o fi :D
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru