Hamilton: "Este o rusine ca nu-mi pot apara titlul"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.05.2009
Lewis Hamilton si-a acuzat propria echipa ca nu este capabila sa ii ofere un monopost cu care sa isi apere titlul mondial cucerit in sezonul 2008.

Hamilton a terminat Marele Premiu al Spaniei pe locul 9, la un tur in spatele lui Jenson Button.

Campionul mondial nu si-a ascuns dezamagirea pentru acest rezultat si si-a exprimat frustrarea pentru faptul ca monopostul pe care il are la dispozitie nu este suficient de competitiv.

"Ce pot sa fac? Pilotez din toata inima, la fel ca intotdeauna, dar pur si simplu masina nu este buna. Nu am avut niciun pic de aderenta. Este o rusine ca McLaren nu mi-a dat un monopost cu care sa imi apar titlul mondial. Atat de proasta este masina. Nu mai exista nicio speranta", a declarat Hamilton la finalul cursei in cadrul unui interviu acordat televiziunii britanice BBC.

Hamilton a castigat doar 9 puncte in acest sezon, fiind la 32 de puncte in spatele liderului Jenson Button dupa numai 5 curse disputate. Cu toate acestea, englezul sustine ca nu a venit momentul sa renunte la titlul mondial. "Nici nu ma gandesc la asa ceva. Nici macar nu am ajuns la jumatatea sezonului. Cu siguranta ca in acest moment nu avem o masina capabila sa castige campionatul, dar echipa a facut o treaba fantastica, la fel ca in fiecare weekend.

Avem o fiabilitate grozava si moralul este foarte ridicat. Este doar pacat ca nu mi-au dat o masina cu care sa imi apar titlul", a mai precizat Hamilton.

Via | Autosport

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (12)

  • o "rusine"
    Atentie cum traduceti, prieteni, ca faceti si voi ca Miki care traduce diffuser prin difuzor. Deci, in limba engleza "it's a shame" nu inseamna "e o rusine", ci "pacat ca". Just saying...
    0 0
  • a uitat ca tocmai a luat titlul cu McLaren?
    copilul asta!!
    0 0
  • mai putin copil dar, rasfatat mai mult decat merita
    Rusine sau pacat, in cazul lui are mai putina importanta. Ceea ce transpare din spatele cuvintelor este reprosul si s-ar putea ca o echipa care a pierdut deja doi oameni buni din cauza lui, sa mai dea afara si pe altii care nu-i sunt pe plac lui Hamilton. Nu stie sa lucreze cu tehnicienii echipei, s-a vazut asta si anul trecut, iar acum se vede mai bine. Piloti englezi de F1 mai merituosi decat el, nu au fost atat de omagiati si laudati.
    0 0
  • ....
    nu stie sa lucreze cu tehnicienii deoarece toata treaba o face tatal sau, care este putin cam "dus cu pluta"... vorba ceea nu mai este un copil trebuie sa isi i-a singur deciziile, dar din pacate nu se intampla asa... pacat nu merita sa piloteze pentru McLaren... Alonso a plecat din cauza lui si multi altii...
    0 0
  • a castigat si el odata
    a castigat si el odata 1 titlu si se crede mare pilot de F1 cand o sa ajunga ca Shumacher sau Massa sau Alonso sau multi altii atunci sa COMENTEZE... pana atunci este doar un "copil" intre adulti in F1 si nu cred ca are dreptul sa isi critice echipa deoarece datorita echipei a castigat anult trecut... daca asta a fost soarta in sezonul 2009 asta este sa treaca mai departe... cine s-ar fi gandit ca, cei de la BrawnGP v-or avea un monopost atat de reusit si restul echipelor... si mai este vorba si de talent pentru a castiga ceva... de exemplu Vettel nare difuzor, nare KERS si totusi se claseaza printre primii
    0 0
  • cum sa nu
    oo daa marele campion lewis hamilton.....
    0 0
  • stetoscop
    Am inteles de ce l-ai amintit pe Scumecher si Alonso, dar Masa?!?!? pe masa asta de un l-ai scos? E pilot de F1? Parca am vazut in ultima cursa unu cu numele asta care a ramas in pana prostului!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @DRAKo
    O fi ramas unul cu numele Massa in pana prostului dar sa vezi... a luat mult mai multe puncte decat wanna be looser-ul Formulei 1, fost campion mondial si pilot in retragere, Lewis Hamilon.
    0 0
  • @Neogalaxy
    cand a luat mai multe puncte ca el ??? cursa asta ? da , dar tu nu vezi ca e in fata lui la general ? inceteaza cu comentariile astea stupide .
    0 0
  • NeoGalaxy
    @sharky_raduku
    Scuze pentru comentariile stupide, dar nu fac decat sa raspund celor care au postat la fel de stupid inaintea mea. La asta posturi ce te astepti? Discutii filozofice?
    0 0
  • Massa
    De acord cu NeoGalaxy - Massa este un pilot foarte bun, sigur nu perfect, dar marele lui merit este ca stie sa lucreze in echipa
    0 0
  • Cyrus
    asa de bine lucreaza massa cu echipa ca nimeni nu e mai bun ca el. ceilalti sunt copii de gradinita in comparatie cu el.daca n-ar mai fi schumy la ferrari sa-l invete si sa-i pregateasca masinile nu stiu daca ar mai intra in puncte.anii trecuti numai schumy i-a pregatit masina si i-a facut strategia de cursa in detrimentul lui kimi,iar anul asta este la fel.mai lasati-ne cu massa al vostru.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru