Hamilton îl acuză pe Button de lipsă de respect: "Nu mă urmăreşte pe Twitter"

de Daniel Popescu
Luni, 08.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton l-a acuzat de lipsă de respect pe coechipierul său Jenson Button din cauza faptului că acesta nu îl urmăreşte pe reţeaua de socializare Twitter.

După trei ani petrecuţi ca şi coechipieri, m-am gândit că ne respectăm unul pe celălalt, dar este evident că el nu mă respectă.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Lewis Hamilton este implicat într-o nouă controversă majoră pe reţeaua de socializare Twitter, după comentariile negative făcute la adresa lui Jenson Button.

După ce campionul mondial din 2008 a confirmat semnarea unui contract cu Mercedes, urmând să fie înlocuit de Sergio Perez, presa internaţională a relatat că Button nu-l mai urmăreşte pe Hamilton pe Twitter, alegând în schimb să urmărească update-urile publicate de Perez. Hamilton a aflat aceste informaţii la Suzuka şi, într-un mesaj publicat pe Twitter, l-a acuzat pe actualul său coechipier de lipsă de respect.

"Tocmai am observat că Jenson Button nu mă mai urmăreşte şi asta este păcat. După trei ani petrecuţi ca şi coechipieri, m-am gândit că ne respectăm unul pe celălalt, dar este evident că el nu mă respectă.

Amuzant este că încă suntem coechipieri. Oricum, totul este bine, plănuiesc să ofer acestei echipe şi fanilor săi tot ce am mai bun până când trec linia de sosire din Brazilia!", a precizat el.

Trebuie să stau mai mult pe Twitter.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
În realitate, Button nu l-a urmărit niciodată pe Twitter pe Hamilton, iar acesta din urmă a aflat ulterior despre acest lucru şi a postat un nou mesaj pe reţeaua de socializare.

"Greşeala mea, tocmai am aflat că Button nu m-a urmărit niciodată. Nu daţi vina pe el! Trebuie să stau mai mult pe Twitter", a scris el.

Hamilton a ieşit în evidenţă pe Twitter cu numai o lună în urmă după ce a publicat pe contul său o imagine cu telemetria monoposturilor McLaren din calificările de la Spa-Francorchamps.

Via Lewis Hamilton, Lewis Hamilton

Comentarii (16)

  • blescau
    auzi ba frate ce probleme grave are asta nu-l urmareste button pe twitter :)))
    cam cat de penibil sa fii :)))
    54 5
  • GrosJan
    @Hamilton: Ce tampit este baiatul asta... Doamne ce perle scoate... Ce tampit pot sa fiu ca-s fanul lui.
    45 6
  • eu_ferrari
    @Ham

    urmatoarea problema a lui va fi probabil k Button numai e prieten cu el pe feisbuk :))))))))))))))))))

    n-are minte copilul asta
    44 3
  • ayrton4ever
    Deci nu pot sa cred... cat de imatur si plangacios e omul asta... Nu inteleg cum poate face asa minuni cu monopostul la ce personalitate are... Cred ca-l ajuta casca galbena :)))))
    23 4
  • GrosJan
    nici eu nu prea tin cont cine ma urmareste si pe cine urmaresc. Nu stiu daca am suparat pe cineva cu asta, dar cred ca e de inteles ca nu toata lumea se muta pe net cu totul :)
    13 4
  • am trait sa vad si o stire ca asta =))
    24 2
  • MARIAN
    FOARTE BN
    11 2
  • marian
    de parca merita vreo atentie scarba asta
    14 5
  • bai da astia de la MercedesAMG se vor coace cu el... Nu l-au pastrat pe unul de treaba precum e Schumacher. De avea Schum un caracter ca Ham. pai eu cred ca putea face astfel de reprosuri inpotriva echipei mai dupa fiecare cursa la cat rahat i-a adus M_AMG... hm.. si dupa asta l-au dat si afara.
    Imi frec mainile si zic: "las' va vad eu la anu' cum va drege Hamilton la cat de degradati santeti". ma refer la M_AMG. Eu cred ca Hamilton gandeste in glas, iata care-i cauza reprosurilor sale.
    16 5
  • ferrari 2012
    astai campion cu cercel in ureche.La mercedes o sa mai castige curse la pastele porcilor
    18 4
  • GrosJan
    ia verifica la Nicole. Poate ca pe ea o urmareste ...
    33 4
  • marian
    GrosJan ai fost fantastic =)) =)) =))
    17 3
  • scuderia
    eu cred ca din cauza asta nu a mai luat hammy nici un titlu:))
    14 2
  • mobius
    Am spus mereu ca este imatur si cred ca este deja tarziu sa se mai maturizeze. Din fericire Mercedes AMG si Hamilton se au acum unul pe celalalt si daca Ross Braun nu va scoate iepurasul din joben in sezonul viitor, sa-i faca o masina pe care sa o tina doar pe trasa (si acest lucru este indoielnic ca il va face de ficare data), nu prea vad un parteneriat bun intre cei doi. Am mai spus mereu ca nici nu avea cum sa se maturizeze in conditiile in care a fost mereu impins fortat in fata. Episodul Hungaroring este definitoriu pentru caracterul lui Hamilton, adica intri imediat dupa Alonso la boxe astepti in spatele coechipierului, in mod logic, pentru ca nu avea cum sa se dea la o parte si apoi, echipa te ajuta sa faci reclamatie impotriva propriului coechipier si ii furi prima pozitie la masa verde. Rezultatele pe care Hamilton le-a avut cu echipa pana in acest moment nu sunt de loc grozave in raport cu materialul tehnic pus la dispozitie de echipa. La Mercedes va avea mai putin si ma indoiesc ca va face mai mult, neavand in niciun caz calitatile lui Alonso.
    12 5
  • fangio
    Pilotul virtual mai da un recital de "inteligenta". Pacat...ar putea sa invete sa-si stapaneasca nervii si sa invete sa piloteze...mare mediocru!
    2 2
  • ciprian
    bai frate dar ce sau pus baieti pe criticat la baiatul asta..eu sunt fan hamilton si voi fi mere orice ar fi...trebuie sa vb si el mai ales cand toti fac mare circ ca a lasat mclarenu...parca ar fi primul pilot care schimba echipa..toti is experti si buni de criticat vere...spune si el cel taie capu si bine face...si pt baietasul de mai sus i ca la mercedes nu anul care vine va fi cel care merita ci anul 2014 odata cu schimbarea regulamentului...ala e asul lui brawn din maneca...lasati baieti astia sa isi faca treaba ca sunt niste artisti toti..chiar daca imi place hamilton si mclaren jos palaria pt toti alonso ,vettel etc ....plina lumea asta de experti ....si de carcotasi..ma doare in cot ce zic astia pe aicea de hamilton a facut performanta la mclaren si va face si de acum incolo...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru