Hamilton, impulsionat de victoria din Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.06.2010
Lewis Hamilton este convins că McLaren va continua să câştige curse în sezonul 2010 după victoria obţinută în Marele Premiu al Turciei.

Lewis Hamilton a triumfat în cursa de la Istanbul după ce a profitat de incidentul dintre Mark Webber şi Sebastian Vettel, obţinând astfel prima sa victorie din sezonul 2010.

Britanicul admite ca acest succes îl motivează foarte mult pentru următoarele curse şi anticipează că şirul de victorii al celor de la McLaren nu se va opri aici.

"A fost o mare realizare pentru mine şi pentru echipa să obţin în sfârşit o victorie în acest an. Am muncit din greu în acest an pentru această victorie, aşa că am simţit această oportunitate ca pe o binecuvântare. M-am simţit puternic tot weekendul şi am ştiut că pot concura cu cei de la Red Bull".

"Trecuseră aproape 10 curse de când nu mai câştigasem o cursă, dar este bine. Cred că cei mai mulţi piloţi ar fi mulţumiţi cu asta. Pentru unii victoriile vin după 20, 50 sau 100 de curse, aşa că rămân recunoscător pentru poziţia în care mă aflu. Nu am niciun dubiu că, cu o astfel de abordare, putem câştiga mai multe curse în acest an", a explicat britanicul.

În ciuda optimismului sau, Hamilton preferă să rămână precaut înaintea Marelui Premiu al Canadei de săptămâna viitoare.

Pilotul echipei McLaren anticipează că va obţine un nou rezultat pozitiv, însă evita să vorbească despre o victorie pe circuitul de la Montreal.

"Mergem în Canada foarte motivaţi şi simt că este un moment prielnic la fel ca în 2008. Ştiu că putem obţine rezultate grozave în următoarele şase luni, aşa că este grozav", a mai precizat el.

Via | Lewis Hamilton

Comentarii (1)

  • fff
    Sper sa mai castigi Lewis si mai ales sa castigi campionatul
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru