Hamilton, încântat că Button îi forţează limitele

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.08.2011
Lewis Hamitlon susţine că este încântat că Jenson Button îi forţează limitele în duelurile roată la roată de pe circuit.

Lewis Hamilton şi Jenson Button au fost implicaţi în mai multe dueluri pentru prima poziţie pe parcursul ultiomelor curse, iar ultimul episod a avut loc chiar pe circuitul de la Hungaroring.

Chiar dacă Button a ieşit învingător şi chiar a reuşit să obţină victoria, Hamilton susţine că astfel de momente îl motivează să dea tot ce are mai bun pentru a obţine rezultatul dorit, mai ales că principala comparaţie este coechipierul său.

"Button este un coechipier şi un pilot grozav. A avut o cursă fantastică duminică şi a meritat victoria. Ne-am împins puternic de la spate unul pe celălalt, aşa cum am făcut întotdeauna şi aşa cum vom face întotdeauna. În acest sport este vorba doar despre forţarea limitelor şi să ai un coechipier care îţi oferă astfel de provocări face parte din asta", a declarat el într-un interviu acordat site-ului său oficial.

Dintre cele 8 curse care au mai rămas până la finalul sezonului, Hamilton le evidenţiază pe cele din Belgia, Italia şi Brazilia şi anticipează că diferenţele dintre McLaren, Red Bull şi Ferrari vor fi minime.

"Mergem pe aceste circuite cu trei echipe care luptă într-un ritm similar. Va fi un drum competitiv şi dramatic până în Brazilia şi până la finalul sezonului. Abia aştept să înceapă din nou", a adăugat el înainte de a pleca pentru câteva zile în vacanţă.

Via | Lewis Hamilton

Comentarii (19)

  • simona
    Ca pilot, Button ii este net superior pacaliciului de Hamilton care reuseste cate un rezultat bunicel doar pentru ca este favorizat de echipa!!!
    17 26
  • !
    Cu siguranta Button nu este Kovalainen!!!
    23 0
  • @simona
    se pare ca te uiti la altceva...chiar si prin performantele de pana acu `pacaliciu ` cum ii spui tu are mai multe pergormane ca button chiar daca button are de 3 ori mai multe curse decat hamilton asa ca esti pe langa total

    cat despre acest sport ceea ce conteaza e doar statistica cine castiga mai mult si aduce mai multe pucte ala e favorizat/mai bun decat celalat si pana acum iarasi `pacaliciu` a adus mai mult la echipa decat button

    tin sa precizez ca imi plac amandoi ca piloti .
    13 9
  • rectificare
    performante*
    5 2
  • @Simona
    u n-ai treaba cu F1 draga numa bine uita-te la altceva (gimanstica nush poate o sa-ti placa).In fiecare Topic despre Hamilton u mereu vii cu un comment negativ asupra lui fara niciu-n argument!"Pacalici"sau nu Hamilton a avut cel mai bun debut pt un Rookie in F1 avand sanse reale ink din primul an la Titlu de campion...sa nu uitam ca la invins si pe Alonso in nenumarate randuri cand cei 2 erau coechipieri.Hamilton se va maturiza cat de curand .Din greseli se invata!
    14 7
  • ctlnmihai
    marius_kji
    Ai dreptate..Button este peste Kovalainen da și peste Webber.. deci rezultă că Hamilton se descurcă când aleargă lângă piloți de valoarea lui..
    11 8
  • crezi tu?
    Hamilton a iesit campion,asa cu forta cum a iesit(ca niste "gaze" fortate) atunci cand la avut coechipier pe Kovalainen care nu ia pus nici o problema.Cand a avut coechipieri mai buni ca Alonso si Button,acestia lau mai batut si au mai iesit in fata lui si iau luat din puncte ,deci REZULTA O=zero campionate pt. Hamilton cand are coechipieri buni.Asta rezulta.
    7 10
  • ctlnmihai
    marius_kji
    Păi tu singur recunoști că Hamilton este un pilot valoros.. Una e să te bată Alonso sau Button ,alta e să te bată Webber cum e în cazul lui Vettel... mă refer la anul 2010.. O să vina vremea când Vettel o să aibă și coechipieri la fel de buni ca el.. atunci să-l vedem
    8 6
  • SIGUR o sa-l vezi...Pe Vettel.Atunci.
    Vettel a iesit campion si va mai iesi si acum cu toata "bataia" lui Webber,ceea ce nu e cazul lui Hamy,care si-o ia bine de tot de la coechipieri.Hamilton este valoros,mai ales cand loveste parapetii,este numarul 1. ........ A, si era sa uit si la declaratii tampe este valoros(daca vrei iti dau cateva exemple),aici cred ca seamana cu TINE(si crede-ma asta e un compliment).Iti dai seama,Hamy seamana cu tine.Misto,nu?Hai,noapte buna.Somn usor!
    5 9
  • simona...
    femeile si f1...... la cratita cu ele
    9 9
  • tot eu
    simona asta...
    are simona o atractie sexuala pt button si de asta ................
    8 8
  • @Daniel Popescu
    "Hamilton, încântat Button îi forţează limitele"
    Daniel, ce titlu este asta si in ce limba? Are vreun sens?
    Poate "Hamilton incantat de Button ca ii forteaza limitele"
    De editat posturile altora nu ma indoiesc ca stii, dar editeaza si greselile tale!
    5 0
  • @marius_kji
    Mars la topicurile unde se vorbeste despre Vettel si distrusii aia de la RedBull.....uitat-te la RobotelulBionic care nu va mai castiga nici-o cursa sezonul asta.
    2 7
  • Marius_kji
    Daca ar fi sa judecam dupa comm-ul tau de mai sus inseamna ca nici Vettel,Alonso si chiar Schumy in perioada Ferrari nu sunt campioni merituosi ptr ca , coechipierii lor nu s-au ridicat la nivelul lor.Mi se pare lipsit de logica rationamentul tau.
    6 3
  • simona
    Cred ca tu ai trait vreo experienta neplacuta cu vreun negru si te-a traumatizat foarte tare draga mea.Altfel nu pot sa-mi explic de ce esti atat de pornita impotriva lui Hamilton ptr ca in afara de jignirile repetate nu ai venit cu nici un argument in sprijinul afirmatiilor tale.Re zolva-ti intai problemele si dupa aia mai discutam cu argumente despre fenomenul f1.
    4 4
  • davidenka
    Porbabil ca daca mai castiga Vettel o cursa,o sa te duci la psihiatru.Si specialisto(ca dupa cum arati,asta esti)nu mai vb. cu gura plina.
    2 2
  • angus
    Ai incurcat borcanele.Mai citeste odata.Eu ma-m referit doar la campionatul lui Hamilton din 2008.Atat.Acuma ca mintea ta debiteaza altceva,nu mai e treaba mea.
    1 4
  • de fapt simona are o atractie sexuala pentru Alonso. Simona e barbat in pantaloni dar in rest... se minte ca e simona si-l iubeste pe Alonso. Are si conturi pe aici, fara numar - cel mai mare postac pro Alonso.
    4 5
  • ma doare neuronul si-asa stingher, prea stingher..dar ce ma doare!!!!Simona ma auzi?
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru