Hamilton, incantat de locul 4 ocupat in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.04.2009
Lewis Hamilton este fericit ca a reusit sa ocupe locul 4 in Marele Premiu al statului Bahrain, insa admite ca Brawn GP, Toyota si Red Bull dispun de monoposturi mult mai rapide.

McLaren a avut parte in Bahrain de una dintre cele mai bune curse ale noului sezon, Lewis Hamilton reusind sa ocupe in final locul 4 dupa ce a plecat in cursa de pe pozitia a cincea.

Desi a ratat prezenta pe podium, pilotul englez s-a declarat entuziasmat de performanta si remarca progresele McLaren.

"Sunt incantat de locul 4. Cei de la Toyota, Red Bull si Brawn GP au fost atat de rapizi in virajele de mare viteza incat a fost imposibil sa tin pasul cu ei. Dar acesta este un nou pas incurajator pentru echipa, trebuie sa continuam sa lucram la masina pentru ca inca nu suntem din nou in lupta, ci doar adunam puncte. Iar diferenta va fi si mai mare la Barcelona, pentru ca este un circuit cu o forta de apasare aerodinamica ridicata. Ar trebui sa luptam pentru primele 10 pozitii acolo, dar un nou loc in primii 5 va fi si mai dificil".

Coechipierul sau, Heikki Kovalainen, este dezamagit ca nu a reusit mai mult de locul 12, in timp ce Martin Whitmarsh remarca progresele echipei din ultimele saptamani.

Via | McLaren

Comentarii (3)

  • Puncte
    Punctele intra cu intarziere?
    0 0
  • !
    Ar trebui rearanjate grupele valorice !
    0 0
  • Comentatori TVR
    A aparut o petitie online: Nu este initiativa mea (din pacate! ;)), dar e bine de stiut si de semnat! ;))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru