Hamilton, incantat de performantele Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.03.2009
Lewis Hamilton spune ca este incantat de rezultatele obtinute de Brawn GP in aceasta iarna si pune aceste performante pe seama celor doi piloti, Rubens Barrichello si Jenson Button.

Brawn GP a fost revelatia testelor din aceasta iarna, reusind sa tina capul de afis in teste. Sosita la testele de la Barcelona la numai 3 zile dupa ce a anuntat numele sub care va concura in sezonul 2009, echipa a atras inevitabil atentia pretendentilor la titlu, printre care si Lewis Hamilton.

Desi Jenson Button sau Rubens Barrichello s-ar putea dovedi adversari de temut in Marele Premiu al Australiei, campionul mondial sustine ca performantele celor de la Brawn GP sunt beneficice pentru sport si lauda echipa lui Ross Brawn.

"Este grozav sa vad ca Brawn GP se descurca tat de bine. Trebuie sa fi avut o perioada foarte grea pe parcursul iernii, dar este grozav sa ii vedem pe pista cu o masina care arata grozav. Atat Jenson Button, cat si Rubens Barrichello merita asta pentru ca sunt doi piloti grozavi", a declarat englezul.

Debutul sezonului 2009 ar putea gasi Brawn GP si McLaren Mercedes in situatii diametral opuse, dupa ce echipa lui Martin Whitmarsh a dezamagit in cadrul testelor din aceasta iarna.

Via | GPUpdate

Comentarii (4)

  • Punctarea
    Hamilton primeste puncte pentru ca lauda Barawn GP. Asta in ce categorie se incadreaza? Simpatie?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alonso_X
    Pai primeste puncte acuma pentru ca daca o sa-l bata cei de la BGP o sa spuna dupa aia ca au trisat si ca au cupiat masina McLaren :)))
    0 0
  • ham ...
    primeste puncte ca sa aibe cit mai multe :P
    0 0
  • noblesse oblige
    se pune a adapost,in cazul unei eventuale "surprize";)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru