Hamilton încheie testele de la Barcelona pe primul loc

de Daniel Popescu
Vineri, 22.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona şi i-a devansat pe Jenson Button şi Jules Bianchi.

Ploile trecătoare au bulversat complet programul echipelor pe parcursul ultimei zile de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Timpul stabilit de Lewis Hamilton în cursul dimineţii nu a mai putut fi bătut după-amiază din cauza faptului că circuitul a fost mai mult umed, astfel că pilotul echipei Mercedes părăseşte testele pe prima poziţie cu 1:23.282.

Britanicul a efectuat 52 de tururi, a avut o defecţiune tehnică după-amiază şi a fost urmat în clasament de Jenson Button de la McLaren şi Jean-Eric Vergne de la Toro Rosso. Jules Bianchi a încheiat pe locul patru pentru Force India, urmat de Esteban Gutierrez de la Sauber şi Giedo van der Garde, care a provocat doua steaguri roşii la volanul monopostului Caterham.

Urmareste Automarket
Felipe Massa a terminat sesiunea pe locul şapte la volanul monopostului Ferrari, în faţa lui Mark Webber de la Red Bull şi a lui Max Chilton de la Marussia, în timp ce Romain Grosjean a fost doar al 10-lea la volanul monopostului Lotus.

Williams s-a concentrat vineri doar pe exersarea pitstop-urilor, astfel că nici Valtteri Bottas, care a urcat în cockpit dimineaţă, nici Pastor Maldonado, care a revenit la volan după-amiază, nu au efectuat tururi cronometrate.

Ultima sesiune de teste din această iarnă va avea loc tot pe circuitul de la Barcelona în perioada 28 februarie - 3 martie.

TESTE BARCELONA - CLASAMENT ZIUA 4:

 1. 
Lewis Hamilton Mercedes 1m23.282s 52
2. Jenson Button McLaren 1m23.633s +0.351 70
3. Jean-Eric Vergne Toro Rosso 1m24.071s +0.789 80
4. Jules Bianchi Force India 1m25.732s +2.450 96
5. Esteban Gutierrez Sauber 1m26.239s +1.957 61 6. Giedo van der Garde Caterham 1m27.429s +4.147 50
7. Felipe Massa Ferrari 1m27.563s +4.281 80
8. Mark Webber Red Bull 1m27.616s +4.334 64
9. Max Chilton Marussia 1m29.902s +6.620 51
10. Romain Grosjean Lotus 1m34.800s +11.518 41
11. Valtteri Bottas Williams no time 23
12. Pastor Maldonado Williams no time 13

Comentarii (19)

  • niciun frustrat ferrarist pe aici :))
    51 55
  • ferari 2012
    Timp mai slab decat Alonso dar e normal deoarece azi a fost mai rece iar circuitul ud, dar Hamilton conduce o troaca care poate deveni Omasina campioana deci ciocu mic ca deabia dupa Australia vedem noi cinei cel mai tare:)Doar asa ca se sufle incredere Ham playstation a facut timp bun.
    PS:La ce data e prima etapa?
    11 43
  • seby9626
    Sa stii ca fanii ferrari nu vor niciodata frustrati.Parca vad ca iar ferrari ,depaseste mclaren la constructori si anu` asta
    27 48
  • abia astept sa termine prima cursa pe locul 15 :))
    19 51
  • Fanii Ferrari nu vor fi niciodata frustrati din cauza unui antrenament. O sa vedem noi in acest sezon daca o sa fie Mercedes sau McLaren in primele 3 echipe.
    14 41
  • Fan F1
    A fost cea mai ciudata zi, comparativ cu restul 3, dar au avut sansa sa testeze si pneurile de ploaie. Oricum testele de la Barcelona au fost mai intereseaza decat cele de la Jerez, dar nu s-au terminat aici :)

    Personal nu cred ca exista un favorit pentru moment, si desi echipele par ca arata bine, vedem la prima cursa cum sta treaba.

    In rest, este pacat ca anumiti fani, nu reusesc sa posteze ceva interesant de citit, poate ceva mai multa obiectivate si poate ceva mai mult respect pentru fani, pentru echipe si pentru piloti. In rest... se vede ca adminii nu fac nimic, deh nici nu le pasa.
    15 33
  • scenariu cu repetitie !!!
    Nu mai comparati timpii sau alte "performante",nu are rost !La prima cursa,apar astia de la RedBull cu te miri ce chestie la limita regulamentului sau ilegala,ca de obicei,si pana sa se hotarasca FIA (Bernie) sa o declare ilegala,vor avea 2-3 curse castigate...ca doar nu l va lasa pe Vettel (frustrel) sa planga in mijlocul plutonului si sa urle la echipa sa i faca jucaria imbatabila (ilegala) !
    22 37
  • danielpopescu85 putem sti poza care ai atasat-o cu Hamilton/Mercedes dupa cate ture e facuta ? Arata groaznic pneurile pe monopost. Parca ar fi imbatrinite. Mai urmeaza doar sa se exfolieze si sa-i bombardeze cu bucati de cauciuc pe cei de pe circuit.
    12 34
  • Asa e pablo si dupa cum vad mai mult cele de pe partea dreapta sunt roase, deci majoritatea virajelor sunt pe partea stanga.
    9 41
  • mirel_f1
    Teste si iar teste toti se intrec an timpi buni deabia astept sa-i vad an cursa ,acolo vom sti exact la ce nivel sant echipele
    6 31
  • @mavrick

    Pneurile pe care ruleaza scoarta ta cerebrala sunt complet "arse" de ceva vreme buna. Esti pe butuci.
    50 49
  • @Mavrick

    Degeaba incerci sa fii poetic, nu reusesti in fond decat sa pari patetic
    :)))))))
    54 44
  • Jugaru
    Parca sunteti niste copii de 3-4 ani care isi lauda jucariile prin poezii...
    5 31
  • Fan F1
    Am citit pe net ca Paddy Lowe a fost trecut pe pauza de catre McLaren, pentru ca la finalul anului va pleca la Mercedes, dupa Hamilton.
    2 21
  • Am o curiozitate: cine si de ce anume a votat negativ postul meu de la
    pablo256r
    la 23.02.2013, 11:20
    Fratilor! Nu va intereseaza ce se intimpla in F1 ? Atunci ce naiba cautati pe aici ? Plecati inapoi pe facebuci sau yahoo sau skype sau pe dupa blocuri, fiecare pe unde--i place mai mult. Nu deranjati discutiile care nu va privesc si oricum va depasesc.
    Multumesc
    danielpopescu85 as vrea totusi un raspuns daca se poate.Multumesc ... de asemenea.
    2 26
  • fara ocupatie
    Asta cu prima postare,tu chiar nu ai viatza personala ?! Te loghezi de atatea ori sau fugi la prieteni sa ti dai voturi pozitive si la restul negative ?!Sau te ai aliat cu patetici asemeni tie sa va faceti mesajul vizibil?! Patetic dar adevarat :))
    5 14
  • Prostia nu tine cont de varsta
    Se pare ca prostia nu are varsta,ma asteptam la gesturi de genul asta de la cei ce au deschis ochii la F1 cu Vettel...la 38 de ani...cum scrie la nenea asta,e chiar patetic,cel putin :))) !
    5 13
  • vizitator
    Daniel, cred ca ar trebui sa fi mai atent cu cei carora le permiti sa posteze aici, in caz contrar site-ul va arata asa cum vezi.
    8 11
  • retard...
    e fericit ca are si el cu cine sa se joace...apasa pe rosu....apasa pe rosu... :))))))
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru