Hamilton insistă că nu-şi va schimba stilul de pilotaj

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.11.2011
Lewis Hamilton susţine că nu intenţionează să-şi schimbe stilul de pilotaj, în ciuda criticilor primite în acest sezon din cauza incidentelor în care a fost implicat.

Lewis Hamilton a ieşit în evidenţă în acest sezon prin numeroase penalizări dictate de comisarii de cursă, fiind implicat în nu mai puţin de şase incidente cu Felipe Massa.

Criticat pentru stilul agresiv de pilotaj, britanicul susţine că nu are de gând să schimbe ceva în acest sens şi că nimeni nu-i poate impune modul în care să concureze în Formula 1.

"Nu cred că ar trebui să schimb modul în care pilotez. Cine să-mi spună mie cum ar trebui să pilotez? Eu nu vă spun cum să vă îmbrăcaţi. Nu cred că am dreptul să spun cuiva ce trebuie să facă şi nu cred că cineva are dreptul să-mi spună cum ar trebui să pilotez", a declarat pilotul echipei McLaren pentru publicaţia The Naţional.

Hamilton este aparat în continuare de McLaren, şeful Martin Whitmarsh considerând că stiilul său de pilotaj este elementul crucial care îl motivează să obţină rezultate pozitive.

"Este foarte analitic. Este foarte serios şi încearcă să facă cea mai bună treabă.

Este prea dur cu el însuşi. Îl cunosc pe Hamilton de mult, mult timp şi aşa a fost de când era în karting. Acesta este modul lui de lucru. Aceasta este psihologia lui. Asta îl motivează", a precizat britanicul în apărarea pilotului sau.

Via | YallaF1

Comentarii (7)

  • nu invata nimic !
    tot arogant si fudul ramane !

    ultimul incident din India a fost vina lui dar normal ca un compatriot cu el nu putea sa il penalizeze !

    pacat ca nu era Sir Stewart sa vezi ce stop and go primea ham ham.
    15 16
  • adidor77
    @ tracto91
    Intradevar Lewis cateodata forteaza limitele dar sa nu uitam ca tocmai din aceasta cauza a ajuns unde a ajuns (printre cei mai buni piloti de pe grila). Asa este el, forteaza, este foarte ambitios si cred ca munceste foarte mult. Nu cred ca putem avea pretentia ca toti pilotii sa aibe aceelasi stil de pilotaj, sa fie niste copi la indigo. Tocmai de aici iese si spectacolul. Fiecare are caracterul sau, ambitiile sale, limitele sale, frustrarile sale, etc. Asta e ... poate anul viitor va fi un an mai bun pentru el.
    12 5
  • Hamilton
    "Cine să-mi spună mie cum ar trebui să pilotez?", "...nu cred că cineva are dreptul să-mi spună cum ar trebui să pilotez".- observati cat de "arogant si fudul"e (asa cum a precizat @tracto91) si cat de putin ii pasa ca pateaza tot mai mult imaginea si nu numai a lui ci si a fanilor sai ce-l pupa-n .... de zori.Nu vrea sa devina un pilot calculat/educat ci prefera sa-si bage "ceva" in el de regulament F1 si sa se "alt ceva" pe atentionarile cu rol de sfaturi venite nu numai din partea pilotilor ci si a comisarilor? Atunci sa se duca-n p...a masii si sa nu-si mai arate coada si coarnele pe circuit!
    11 16
  • salutare
    de ce vrei sa imblanzesti un leu?De ce vrei sa-i iei din personalitate?E absurd!!!Oricum Ham este printre singurii piloti care fac si spectacol,pe un circuit de Formula1!
    13 11
  • @mad79
    Mai trebuia sa ne intrebi "de ce trebuie sa faca un om scoala si sa aibe obraz?" Si leul are coada dar nu coarne cum am precizat! Asa ca nu vrem sa "imlanzim un leu" ci un "alt ceva"!
    10 13
  • Cine nu risca nu castiga fiecare are sezoane proaste in cariera.....cine nu il suporta pentru aroganta sa va trebuii sa se impace cu ideea...la fel cum Vettel domina F1 in acest moment si putini acceptam acest lucru
    12 6
  • @Davidenko
    Eu il accept pe Vettel pentru ca nu e un "cu coarne"(scuzati-mi cacofonia).
    9 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru