Hamilton le cere scuze lui Massa şi Maldonado

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 31.05.2011
Lewis Hamilton le-a cerut scuze lui Felipe Massa şi Pastor Maldonado pentru declaraţiile acide făcute după Marele Premiu al statului Monaco.

Lewis Hamilton şi-a revizuit radical atitudinea în privinţa declaraţiilor acide făcute la finalul Marelui Premiu al statului Monaco.

În cadrul unui interviu acordat postului britanic de televiziune BBC, britanicul a afirmat că a fost penalizat succesiv de comisarii de cursă pentru că este negru şi i-a acuzat pe Felipe Massa şi Pastor Maldonado, care au abandonat în urma duelurilor cu acesta, că au avut un comportament nesportiv.

Totuşi, Hamilton a scris marţi dimineaţă pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter că îşi cere scuze pentru declaraţiile făcute în interviul respectiv.

"Salut, băieţi. Vreau să-mi cer scuze pentru performanţa din ultimul weekend şi de asemenea şi pentru comentariile mele ulterioare, niciodată nu am vrut să ofensez pe nimeni. De asemenea, vreau să mulţumesc tuturor celor de aici pentru mesajele pozitive şi pentru mesaje furioase. Le pot respecta pe amândouă. Lui Massa şi Maldonado le cer scuze cu cel mai mare respect dacă i-am ofensat.

Amândoi sunt piloţi grozavi pe care îi apreciez foarte mult. Fanilor mei pe care i-am pierdut şi câştigat nu vă doresc nimic altceva decât dragoste şi fericire. Urmează Montreal. Lewis", a scris fostul campion mondial.

Via | Lewis Hamilton

Comentarii (22)

  • hami
    e bina mai baiatule ,bunul simt nu l-ai pierdut stilul tau e prea agresiv uneori oricum capul sus
    23 11
  • mobius
    oare Alonso i-a cerut scuze lui Petrov, pentru gesturile sale de anul trecut? Parca nu
    24 11
  • Andrei
    @Hamilton
    Si-a cerut scuze pe Twitter? De ce, ii era rusine sa le ceara scuze baietilor fata in fata? Ciudat ca nu le-a dat un Sms LOL :P
    23 10
  • creier lipsa
    Tipic pt fanii mccheaters. Confunda merele cu perele. Prostu lumii ar trebui sa nu mai repete gesturile si sa-si foloseasca mai mult neuronul ala ratacit la "subsol"
    17 20
  • george
    Imi pare bine ca exista unul ca Hamilton
    chiar daca nu sunt toti de acord... este o parere personala.
    Vettel, Alonso, Button, Hamilton, Webber sunt cei mai buni piloti la ora actuala. Ma bucur pentru Vettel si echipa lor pentru ca fac lucruri admirabile cu mopostul ala. Ma bucur pentru Ferari si ai sai piloti pentru ca intotdeauna vor sti sa revina acolo unde le este locul. Si da, ma bucur pentru ca exista piloti ca Hamilton care vor face intotdeauna spectacol. Este un driver al naibii de bun, orice ar spune altcineva. De la aruncarea cu abjectii ar trebui sa ne abtinem, oricat de fani a-m fi. Si fata de orice driver. Sunt oameni. Au sentimente ca oricine, au dreptul sa fie nervosi, frustrati sau suparati. Si da, au dreptul sa-si manifeste nemultumirea. Mi se pare absurd sa vad insa ca toti il considera vinovat pe Ham. Ok, a gresit, si-a cerut scuze. Get over it! Pentru mine, el este unul din motivele pentru care ma uit la F1. La cat mai mult spectacol!
    17 8
  • salutare
    @bursu
    bursucel,intra inapoi in scorbura de unde ai iesit si nu mai generraliza,pentru ca nu totii fanii mclaren sunt asa cum zici tu!
    Am observat ca singurii fani care duc razboiul la extrem sunt cei romani si spanioli,in rest tonul discutiei,dintre fanii celor 2 echipe este unul foarte relaxat si civilizat.Mai aveti nevoie de ceva educatie,pentru a va da cu parerea in astfel de situatii!
    Andrei si-o fi cerut scuze pe Twitter,pentru ca nu ia mai prins sa aiba o discutie fata in fata!Daca tii minte si Schumacher si-a cerut la fel scuze,in fata lui Barrichelo,dupa incidentul de la Hungaroring de anul trecut si culmea,inca mai erau pe circuit ambii piloti!
    9 8
  • @George
    Ai uitat de Kobayashi, care daca ar avea un monopost mai performant ar fi si mai competitiv. In rest, cele bune :)
    7 1
  • george
    @maybach1980
    ai dreptate... m-am exprimat gresit. Sunt si alti piloti foarte buni, insa monposturile lor nu le permit sa-si demonstreze calitatile. Numai bine!
    9 1
  • Andrei
    @mad79
    Nu ma intereseaza ce-a facut Schumacher (vad ca esti fixat pe el oricum :P), este treaba lui. Dar mie mi se pare foarte deplasat sa-ti ceri scuze pe Twitter fata de altcineva care cu siguranta nu urmareste si nu sta pe Twitter sa vada ce se mai intampla. Inteleg ca Hamilton era ofticat, treaba lui. Dar la ce gunoaie a spus... merita o palma. Si probabil aceasi palma o meritau si cativa fani de pe Automarket (care se intreceau in injurii). De la piloti ma asteptam sa fie ceva mai fair play si sa-ti ceara scuze pilotului fata de care a gresit macar la un telefon ceva. Si nu ma gamdeam Twitter :P Ma gandeam si la un SMS macar :P

    Cat despre faza asta cu cineva care isi cere scuze... si criminalii in serie isi cer scuze dupa ce omoare pe cineva. Can greu sa treci peste, asa si cu scuzele lui Hamilton. I-a busit pe amandoi si acuma isi cere scuze dupa ce isi batea joc de ei in acel interviu. In caz ca nu ai observat in acel interviu dadea vina pe amandoi pilotii pentru acele accidente. Asa ca... Poate nu ai vazut interviul... I-a facut tampiti pe amandoi LOL :P
    5 7
  • Andrei
    @George
    Spectacol pentru tine inseamna: pilotul X ii buseste pilotului Y masina, sau pilotul X il impinge in parapet pe pilotul Y? Sau cam cum descrii tu acel spectacol de care tot vorbesti, fara ca macar sa explici cam ce inseamna cel spectacol. Sunt curios de ce inseamna acest spectacol... probabil multa lume vorbeste fara sa inteleaga exact ce inseamna acest termen.
    5 10
  • george
    @Andrei
    nu a facut tampit pe nimeni, a spus doar ca "acesti piloti sunt ridicoli, este o prostie" vis-a-vis de actiunile lor... dar noi intotdeauna vrem sa demonstram ce fani adevarti suntem... si nu cred ca ai nimerit comparatia, de la o greseala de pilotaj sa ajungi la "criminali in serie" este o cale lunga nu crezi?!
    8 4
  • Andrei
    @george
    Stii engleza? Du-te la secunda 62 si vezi ce spune Hamilton acolo. Daca nu stii iti traduc eu, uite pregatesc o poza cu traducerea daca vrei.

    Gasesti aici interviul: http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-penalizat-fara-efect-in-clasamentul-cursei-38343.html.

    Remember: second 62. That means 1 minute and 2 seconds :P
    3 6
  • george
    @Andrei
    da, si aceste evenimente fac parte din acelasi spectacol... mai ales ca este vorba despre Monaco... nu a fost cursa de ceva timp incoace in care sa nu fi fost macar arborat cel putin odata drapelul galben... iti spune ceva chestia asta... face parte din F1... de cand s-a inventat competitia. Si oricat ne-am ascunde dupa deget, ne plac si acest gen de "evenimente". Ele dau sarea si piperul curselor de F1. N-ai cum sa-mi demonstrezi contrariul!
    6 4
  • Andrei
    @George
    Am si am uitat.... cica spune ca atunci cand greseste ridica mana si recunoaste ca a gresit. Comic nu? Anul trecut cand incerca sa-l scoata pe Massa la Monza... tot pe acesta din urma a dat vina LOOOOOOOL. Iar la incidentul cu Webber... cica a aruncat volanul... un l-am vazut ridicand mana in nici un incident pana acuma sau macar sa recunoasca ca este greseala lui :P
    4 7
  • george
    @Andrei
    ba da, stiu engleza, iti dau in scris ce a spus Hamilton: "Then I went up the inside of Maldonado and you can see on the screen he turned in a good car-length too early to stop me from overtaking and just crashed into me … it's just ridiculous. These drivers are absolute fricking ridiculous, it's stupid."
    Dar tu poti traduce cum vrei, poate ai invatat alta engleza decat cea invatata de mine. Dar asta e, fiecare cu parerea lui! Nu te mai ataca atat!
    4 4
  • Andrei
    @George
    Ba da iti pot demonstra foarte simplu contrariul. Eu sunt genul pe persoana caruia ii plac pilotii care isi depasesc adversarii fara sa ii scoata de pe pista. Franeaza mai tarziu, poate mai devreme, schimba mai repede vitezele, pe trasa ideala si-i ia interiorul, sau invers exteriorul sau inca alte vreo 20 de variante posibile. Dar imi doresc sa-l bata si sa-l depaseasca nu sa-l scoata de pe pista. Depasirea lui Schumacher in dauna lui Rosbesc a fost magistrala, si nu a scos pe nimeni de pe circuit :) In schimb manevra lui Hamilton era sa scoata 3 piloti din cursa, daca il excludem pe Hamilton. Nu era spectacol... era prostie curata. Putea la fel de bine sa intre direct in Massa si eram ca la domino :P

    P.S. Poate ar trebuie puse mine pe masinile de Formula sa fie mai pe gustul tau :P
    7 5
  • george
    @Andrei
    pai tocmai asta e, ca a ridicat mana! Nu una, amandoua, doar ca avea volanul in ele! :)) ce-ti mai plac contrele...
    5 4
  • Andrei
    @george
    Da imi plac contrele, in limita bunului simt. Ceea ce sper ca ai apreciat chiar daca nu esti de acord cu ce spun eu :P
    4 4
  • twiter?
    La cat de activa este echipa lui de marketing nu pot garanta ca mesajul ala nu a fost scris de un agent de marketing care se zbate sa spele imaginea lui macar in ochii fanilor de pe acea retea de socializare.
    Si la cat a stat prin masini, ca a inceput cu cursele de la o varsta frageda, la fel ca multi altii, nu m-as mira ca in multe declaratii el sa vina cu textul pregatit.
    Ce vine din putul gandirii sale este ca citatul lui andrei de mai sus plin de invective si calificari jignitoare.
    2 1
  • mobius
    nu pot sa cred
    Celui care a postat mai sus sub pseudonimul "mobius", sa-i fie rusine. Exprimarea parerilor personale sub un nume fals eufemistic vorbind, dovedeste o totala lipsa de caracter. Este grav ca astfel de oameni au loc printre noi.
    0 1
  • @mobius real
    nu n-o sa-i fie rusine mobiusului fals,pur si simplu te provoaca,nu-i da satisfactie,si se pare ca ai mai trecut prin asta,daca nu confund
    1 1
  • zambiti :)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oe3Z1koN8G4#at=31
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru