Hamilton: "McLaren poate lupta pentru ambele titluri mondiale"

de Daniel Popescu
Luni, 27.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este convins că Mclaren poate lupta pentru ambele titluri mondiale, însă anticipează o nouă serie de surprize în ultima parte a campionatului.

Esential 47 de puncte trebuie sa recupereze Hamilton pentru a-l ajunge pe liderul Alonso
53 de puncte este avansul celor de la Red Bull in clasamentul constructorilor in fata rivalilor de la McLaren
Lewis Hamilton este nerăbdător să revină în acţiune în Marele Premiu al Belgiei după pauză de vară de cinci săptămâni. Britanicul speră să rămână în continuare în forma bună care l-a ajutat să câştige cursa de la Hungaroring şi consideră că McLaren va fi capabilă să atace ambele titluri mondiale, chiar dacă Fernando Alonso are un avans de 47 de puncte în clasamentul piloţilor, iar Red Bull Racing alte 53 de puncte în fruntea ierarhiei constructorilor.

"Victoria mea din Ungaria a fost un mod fantastic de a intra în pauza de vară, pentru că a avut bonusul de a trimite întreaga echipă în vacanţă cu un sentiment pozitiv în inimi. De asemenea, victoria mi-a oferit speranţă şi asigurarea că putem reveni în ultimele nouă curse cu o şansă reală la ambele titluri mondiale", a declarat pilotul echipei McLaren.

Victoria din Ungaria mi-a oferit asigurarea că putem reveni în ultimele nouă curse cu o şansă reală la ambele titluri mondiale

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Cu toate acestea, Hamilton anticipează o nouă serie de surprize pentru ultimele curse ale anului, după ce fiecare dintre primele şapte Mari Premii ale anului a avut un alt câştigător.
În acest sens, britanicul crede că titlul mondial se va decide abia în finalul sezonului, lucru care va contribui la creşterea tensiunii la sfârşitul campaniei.

"Având în vedere caracterul imprevizibil al omului, cred că este încă dificil să prezicem cu acurateţe cine va câştiga următorul Mare Premiu, dar bănuiesc că următoarele săptămâni ne vor oferi o imagine mai clară a destinaţiei titlului mondial. Va fi un final de sezon extrem de dificil, tacticizat şi interesant. Nu există nicio echipă cu un avantaj clar, chiar dacă cu toţii forţăm din greu pentru a-l ajunge pe Alonso în clasament", a mai precizat el.

Via McLaren

Comentarii (4)

  • Simona
    taximetristul se viseaza campion din nou,
    probabil ca asta e gluma zilei, nu poate fi atat de inconstient incat sa nu isi dea seama ce e extrem de deoarte de ceea ce viseaza
    buna gluma! ha! ha! ha! ha!
    12 15
  • KIMI VA FII ACOLO!!!!!!!!
    9 3
  • "McLaren poate lupta pentru ambele titluri mondiale"- deci anul asta doar McLaren iti poate oferi titlu de campion mondial, caci tu nu esti in stare! =))
    12 9
  • Si dupa cum vorbeste Daniel Popescu despre tine mai ai si pretentii salariale...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru