Hamilton: "Melbourne, una dintre cele mai bune curse"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 31.03.2009
Lewis Hamilton sustine ca a facut una dintre cele mai bune curse ale carierei in Marele Premiu al Australiei si este convins ca McLaren va reusi sa-si revina dupa inceputul ezitant de sezon.

Campionul mondial a avut un debut de sezon neasteptat, reusind sa termine Marele Premiu al Australiei pe ultima treapta a podiumului, in ciuda problemelor cu care se confrunta McLaren in acest an.

Evolutia britanicului a ramas in umbra performantei realizata de conationalul sau, Jenson Button, insa Hamilton considera ca la Melbourne a avut una dintre cele mai bune curse din cariera.

"A fost unul dintre cele mai neasteptate rezultate din cariera mea in Formula 1 si cred ca una dintre cele mai bune curse", a declarat el in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autosport. "Sunt un luptator, niciodata nu m-am dat batut in niciun stadiu al carierei mele in sporturile cu motor, iar weekendul trecut nu a facut exceptie. Am fortat ca un nebun pe fiecare tur al circuitului, intotdeauna m-am uitat la distanta fata de ceilalalti si am lucrat cu echipa prin radio pentru a face masina mai rapida. Este un rezultat fantastic pentru mine, dar si rezultatul unui efort enorm al echipei. Pe hartie poate ca rezultatul nu pare atat de puternic pentru victoriile noastre, dar sa pleci de pe 18 si sa termini pe locul 3 intr-o masina care nu este atat de buna pe cat ar trebui este o realizare foarte mare".

Desi este convins ca McLaren nu va putea repeta si in Malaezia un astfel de rezultat, Hamilton este sigur ca echipa va reusi treptat sa isi revina dupa debutul modest de sezon si spune ca McLaren este cea mai puternica echipa din Formula 1.

"Nu am uitat cum sa castigam. Suntem o echipa de clasa mondiala si, chiar daca nu suntem in frunte, McLaren Technology Centre este echipat pentru a ne ajuta sa ne revenim cat mai repede posibil. De la strategi, management si mecanici, toata lumea are ceea ce trebuie pentru a castiga curse si campionate mondiale. De aceea sunt atat de increzator ca vom reveni in frunte. Cred ca McLaren este cea mai puternica echipa din Formula 1 si stiu cat de mult ne concentram pentru a imbunatati MP4-24. De aceea sunt atat de increzator ca performanta noastra se va imbunatati".

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • offtopic...si totusi nu ...
    Toyota a depus recursul impotriva penalizarii lui Trulli. The show goes on ...
    0 0
  • !!!
    o sa fie ca la Spa oricum Lewis isi merita pe deplin locul !!!ce casca are!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru