Hamilton: "Mercedes sunt flămânzi după victorie"

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton afirmă că Mercedes este o echipă nerăbdătoare să aibă succes şi susţine că recentele schimbări din departamentul tehnic nu afectează pregătirile pentru noul sezon.

Băieţii par mai flămânzi decât orice alt grup pe care l-am văzut înainte.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a vizitat joi fabrica Mercedes de la Brackley, ocazie cu care şi-a experimat primele impresii despre pregătirile echipei pentru noul sezon.

Britanicul afirmă că angajaţii echipei sunt dornici să aibă succes în Formula 1 şi că moralul este foarte ridicat înaintea noului sezon.

"Starea de spririt de aici este grozavă. Băieţii par mai flămânzi decât orice alt grup pe care l-am văzut înainte. Sunt flămânzi după victorie şi entuziasmaţi că în acest an au o nouă şansă. La McLaren în fiecare an era o atmosferă grozavă. Dar aici este un mediu diferit pentru că este ceva nou şi proaspăt", a declarat el.

Urmareste Automarket
După ce a afirmat că nu ştie nimic despre o eventuală sosire la echipă a directorului de inginerie de la McLaren, Paddy Lowe, Hamilton şi-a exprimat convingerea că recentele schimbări din departamentul tehnic nu vor afecta echipa înainte de noul sezon.

Mercedes l-a adus pe Toto Wolff ca director de motorsport şi director executiv, iar presa a speculat că Ross Brawn va părăsi echipa, lucru negat chiar joi de oficialul britanic.

"Pentru mine totul este pozitiv.

Cred că este important că echipa analizează ce poate îmbunătăţi şi care sunt ajustările de care are nevoie, pentru că vrea să câştige. Acesta este un lucru pozitiv pentru mine, să văd că nu le este teamă să facă schimbări pentru a câştiga. Pare că fac unele mutări pozitive", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru