Hamilton mizează pe victorie la Spa-Francorchamps

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.08.2010
Lewis Hamilton speră să câştige Marele Premiu al Belgiei, iar optimismul său este susţinut şi de coechipierul Jenson Button.

La finalul cursei de la Hungaroring din prima zi a lunii august, Lewis Hamilton îşi exprima îngrijorarea privind avansul obţinut de Red Bull Racing în ceea ce priveşte performanta monopostului.

Britanicul a revenit însă mult mai optimist după pauza din această vară şi susţine că este pregătit să lupte pentru victorie, mai ales ca Spa-Francorcamps este unul dintre circuitele sale preferate.

"În acest an mergem la Spa după abandonul dezamăgitor din Ungaria. Am investigat cauzele, cred că am găsit motivele (n.r - de natură tehnică) şi suntem încrezători că nu ar trebui să se mai repete. Personal, cred că Spa este unul dintre marile circuite de Formula 1 şi aş fi încântat să câştig. Voi forţa la maxim pentru a reveni la vânătoare în Belgia şi ar fi grozav să aducem acasă o nouă victorie la finalul weekendului", a declarat campionul mondial din sezonul 2008.

La rândul său, Jenson Button şi-a exprimat speranţa că circuitele de la Spa-Francorchamps şi Monza se potrivesc mult mai bine caracteristicilor monopostului MP4-25, motiv pentru care priveşte cu încredere următoarele două curse.

"Sosim în Belgia ştiind că trebuie să recuperăm terenul pierdut.

Nu am avut o cursă bună în Ungaria şi întreaga echipă vrea să revină rapid în frunte. Suntem optimişti ca clarificarea regulamentului (n.r - pentru aripa fată flexibilă) va apropia echipele de top, iar Spa şi Monza ar trebui să se potrivească mai bine pachetului nostru decât Hungaroring", a explicat englezul.

Pe de altă parte, Button anticipează ca McLaren nu va putea menţine ritmul ridicat al noilor update-uri, motiv pentru care crede că rezultatele următoarelor două curse vor fi importante în lupta pentru titlu.

"Nu cred că aceste două curse europene vor decisive în lupta pentru titlu, dar va fi mai greu să introducem update-uri importante în ultimele curse, aşa că este important să câştigăm multe puncte în ambele evenimente", a adăugat el.

Via | McLaren

Comentarii (24)

  • nelu98
    zise el
    sunt sigur ca o sa devi vanat mai ''vanatorule''
    8 12
  • NeoGalaxy
    Ferrari's 1st Eternal Fan
    Sa pastrati poza asta, asa o sa arate si la finalul sezonului si sper eu si in toti anii cat va mai concura in Formula 1. Sper ca am fost destul de fair play, nu de alta dar vine zeul fairplay-ului si nu am timp de discutii inutile.
    6 14
  • Hamilton
    "CRED că am găsit motivele (n.r - de natură tehnică) şi suntem INCREZATORI că nu ar trebui să se mai repete"
    Intrebare: ori da ori ba? :))
    8 10
  • NeoGalaxy
    Ferrari's 1st Eternal Fan
    @321Xiorel123: Mama voturi negative deja. Probabil sunt de la fanii aia care nu stiu decat sa dea voturi negative, dar sunt primii la discutii gen: sa jignim echipa Ferrari, pentru ca oricum ne este rusine de echipa ai carui fani suntem si stim sa votam doar impotriva, alte argumente nu avem oricum. Ah... am uitat de fair play... ah... mama cat fair play este in frustrarea unora :)
    9 9
  • ctlnmihai
    NeoGalaxy
    1.Oricum voi fanii ferrari la un loc nu adunati voturi negative mai multe ca mine..2.Dupa judecata ta (ca frustrarea este proportional cu nr. de voturi stranse) inseamna ca pana acum 2-3 curse voi v-ati tavalit pe jos. de atata frustrare ..
    10 8
  • ctlnmihai
    NeoGalaxy
    *proportionala
    6 6
  • @NeoGalaxy
    eu am dat vot negativ si tie si lui nelu98, pur si simplu mi-am exprimat parerea la ceea ce ati scris. Nu stiu cand te-am jignit pe tine sau echipa Ferrari. Daca te deranjeaza ca primesti voturi negative nu mai scrie nimic, asa rezolvi problema.
    9 3
  • Au omis ceva... Oare astia doi, cred ca doar McLaren in perioada asta o sa aduca modificari?:)) De obicei cand iti subestimezi adversul ti-o iei in bot(sa nu uitam ce a patit Vettel in Ungaria cand a fost in spatele lui Alonso)
    Ma intreb cum de n-a aparut Mircea, rayn ca sa isi sustina ciocolata... Doamne, chiar exista minuni. Sa nu ziceti ca au murit?
    8 5
  • ctlnmihai
    maryo37
    1.Discutia era despre voturi negative si frustrarea celor care dau voturi negative 2. Vettel a ramas in spatele lui Alonso deoarece a avut penalizarea aceea..3. Parerea mea e ca nici Mclaren nici Ferrari nu pot face destule minuni ca sa-i ajunga pe Red Bull ,desi mi-as dori ptr. Mclaren sa castige macar unul din titluri la piloti daca s-ar putea
    5 7
  • rayn380
    @all
    i'm back! maryo...pazea ca pun ursu pe tine :P Se gasira cine sa comenteze articole despre echipa Mclaren......:P adica fani Ferrari care populeaza acest site...Cand mai marele Alfonso, declara ca va castiga cursa viitoare, ca este optimist, bla, bla-uri despre ceea ce va urma la viitoarea cursa, nu spuneti nimic...va gasirati sa va dati voi cu parerea aici, despre ceea ce mai toti pilotii declara inainte de o cursa....Daca analizati comentariile in engleza ale tuturor, veti vedea ca sunt trase la indigo. Optimisti toti, podium toti, update-uri toti, etc. Asteptati sapt care vine sa vedeti ce de declaratii a fiecarui pilot legate de cursa de la SPA. Asa ca fani Ferrari, lasati vrajeala asta de doi bani cu ciocolata, etc Sa-l vedeti pe al vostru Alfonso, sapt asta cu ce declaratii va veni. in fine, ma bucur totusi ca s-a terminat vacanta asta cam lunga, atat a echipelor cat si a fanilor F1 care viziteaza acest site....Anyway, multa bafta McLaren pentru restul sezonului....Mircea...!!!! tinem pumnii stransi lui Lewis pentru cursele ce au mai ramas(body&soul4McLaren) :P
    8 6
  • @ctlnmihai
    Cu cine te certi omule? Ce voturi? Adica vrei sa spui ca Vettel a fost penalizat atatea tururi de a stat in spatele lui Alonso? Fii serios si ai grija cum te exprimi!
    6 4
  • Da rayn
    S-a gasit cine sa puna ursul pe mine... Fani McLaren care POLUEAZA acest site:))
    Na... asta-i viata... Pasarile vin, pleaca, asa si pilotii. Sa vedem acum ce fac. Mirciulica al tau cred ca s-a sinucis... prea disperat dupa Hami.
    Vom inceta cu vrajeala, cand incetati si voi. Nu asa e frumos?
    Da... sunt constient de declaratii, era o ironie. Dar ce sa stii tu, daca tot timpul ai fost obisnuit cu atacul, ba prin fata, ba pe la spate.
    6 3
  • ctlnmihai
    maryo37
    1.Eu nu ma cert cu tine 2.Oricum esti neinsemnat ptr. mine din mai toate punctele de vedere .3. Daca erai mai atent eu i-am raspuns lui neo intr-o prima faza.. .
    3 3
  • ctlnmihai
    Inseamna ca ai uitat cum se folosesc tastele... Sa inteleg ca tu esti genul care vorbeste cu X si se uita la Y??? Interesant... Am mai intalnit de-astia ca tine, nu de alta, dar sa nu crezi ca ma interesa unde se uitau ei;)
    "Neinsemnat" Vai... m-ai dezamagit. Si ce propui... Demonstreaza si fa bine de nu te mai uita la mine, cand vorbesti cu altii.
    2 5
  • ctlnmihai
    maryo37
    Ai dreptate ..acum m-am uitat la varsta ta..imi cer scuze ..eu trebuia sa te protejez nu sa te cert:)
    5 4
  • :)))ctlmihai de data asta te iert, sa nu zici ca sunt rau!
    Da... Mai esti si glumet, n-am ce zice. Ma bucur totusi ca ma binedispui.
    3 4
  • salutare.. Hamilton seamana cu Alonso cand a zis ca o sa castige titlul si erau cativa 'fani' care l-au luat la misto ca baieti au avut o calificare de rahat.. ce ar fi sa va mai relaxsati oleaca.. sunt fan Mc Laren prefer sa castige RB decat fieraristi .. probail ca asa o sa fie . in principiu masina cea mai buna castiga .. mai rar pilotul .. bv Hamilton bv Button bv Alonso .. daca avem hegemonie RB nu mai e fun .. cheers la toti !!
    5 1
  • rayn380
    maryo
    frate, acum iti vazui si eu "batranetea"....esti inca crud copilase....cand esti tiner, ti se pare ca esti zmeul zmeilor(majoritatea pustanilor). Se observa asta din modul in care sti sa comentezi aici cel putin....In real life, daca ai trendul asta, cred ca esti "dus rau cu pluta" Incearca sa te "coci" in gandire si pe urma exprima-ti parerea....Cel putin, acum cat esti tinerel, lasa clantza mai moale si incearca sa "furi" cat mai multe de la cei mai cu experienta. Ti-am zis aceasta ultima fraza, nu in contextul de aici, topicul de pe acest site, ci in genere. Poate ca vrei sa urmezi o facultate, poate ca vei incepe sa lucri, daca te afisezi cu astfel de atitudine, printre oameni cu bun simt, in loc sa ai de castigat(sa taci si sa furi doar ce-i bun), vei fi dat la o parte si marginalizat(cel putin de oamenii klumea). O vei duce bine in mediul propice tie, adica, majoritatea acelora care populeaza aceasta tarisoara(smekerasii, hotii, golanii, derbedeii, grosolanii, manelistii si lista poate continua)....Incearca s-o lasi mai moale cu faze: "Mirciulica al tau cred ca s-a sinucis... prea disperat dupa Hami." ce vorba este asta??? Este un mare fan McLaren, in speta, mare fan Hamilton, la fel cum esti si tu probabil, de disperat dupa Alonso(incepand cu acest an), probabil.
    Ah, eu ma cert doar cu nesimtitii care se iau fara motiv fara mine....chit ca mi se va sterge postul, dar ma simt dator cel putin pentru moment, sa-i raspund omului cu aceeasi moneda.
    3 3
  • rayn batrane
    May rayn la varsta asta iti dau lectii la orice ora despre pilotajul sportiv si tot ce tine de motorsport, nu de alta, dar am in spate niste ani grei de karting si formula;)
    Deci cand vrei tu, asa baietas sau cum consideri(nu ca tu ai fi batran), iti dau lectii si pe fata si pe spate, din orice unghi... Capisco? Deci nu ma afecteaza ironia ta ieftina pentru ca oricum sunt mai bun decat tine, cu siguranta. Cand ma gandesc cum propuneai tu depasirile... ma ia durerea de cap si imi dau seama ca nu prea le ai(deloc) cu circuitele de viteza.
    Ce sa am de invatat de la tine?=))))) Penibilitatea? Nu mersi, nu-mi trebuie. Oamenii calumea nu sunt reprezentati de cei ca tine, asa ca nu-mi fac probleme. Dar tu vrei sa vorbim de viata noastra privata? Faci asta cand nu mai ai argumente. Apropo nu te mai obosi sa-mi voturi negative ca disperatul ca nu rezolvi nimic(da stiu, te-am dezamagit). Cum probabil n-ai observat, eu nu-mi pierd timpul sa-ti votez tie raspunsurile... Aaaa si nu-ti mai da voturi pozitive la raspunsuri:))
    Cat despre Mirciulica... Orice e posibil! Doar traieste in Romania, nu? Era o presupunere... Cum si tu faci presupuneri despre viata mea, eu de ce n-as putea? Poti tu sa ma opresti?Nuuuu.
    3 4
  • rayn380
    @maryo
    [quote]May rayn la varsta asta iti dau lectii la orice ora despre pilotajul sportiv si tot ce tine de motorsport, nu de alta, dar am in spate niste ani grei de karting si formula;)
    Deci cand vrei tu, asa baietas sau cum consideri(nu ca tu ai fi batran), iti dau lectii si pe fata si pe spate, din orice unghi... Capisco? Deci nu ma afecteaza ironia ta ieftina pentru ca oricum sunt mai bun decat tine, cu siguranta. Cand ma gandesc cum propuneai tu depasirile... ma ia durerea de cap si imi dau seama ca nu prea le ai(deloc) cu circuitele de viteza
    .
    Ce sa am de invatat de la tine?=))))) Penibilitatea? Nu mersi, nu-mi trebuie. Oamenii calumea nu sunt reprezentati de cei ca tine, asa ca nu-mi fac probleme. Dar tu vrei sa vorbim de viata noastra privata? Faci asta cand nu mai ai argumente. Apropo nu te mai obosi sa-mi voturi negative ca disperatul ca nu rezolvi nimic(da stiu, te-am dezamagit). Cum probabil n-ai observat, eu nu-mi pierd timpul sa-ti votez tie raspunsurile... Aaaa si nu-ti mai da voturi pozitive la raspunsuri:))
    Cat despre Mirciulica... Orice e posibil! Doar traieste in Romania, nu? Era o presupunere... Cum si tu faci presupuneri despre viata mea, eu de ce n-as putea? Poti tu sa ma opresti?Nuuuu.[/quote]


    Esti exact ceea ce am intuit, adica, tot ceea ce inseamna Romania zilelor noastre...din pacate. Ma citez: "ti se pare
    ca esti zmeul zmeilor(majoritatea pustanilor)" N-are rost sa ma intru cu tine in polemici. Esti genul de om, capsoman, care el este cel mai bun...Traieste in lumea ta, copilase, c-o vom duce foarte bine. N-ai inteles nimic din ceea ce am zis prin ultimul post. Nicidecum, n-am zis sa inveti de la mine, bineinteles ca nu ma cunosti si n-ai ce sa inveti de la mine.....se vede ca intelegi doar ce vrei tu. Ce naiba vrei sa te invat eu aici?? Auzi la el, cum se depaseste....ceea ce am comentat atunci legat de faptul cum se putea depasi, era pur si simplu o parere personala, neavizata(al unui amator asa cum esti si tu si majoritatea fanilor de pe AM). Oricum, nu-mi place la tine ca esti cam obraznic in exprimare, mai ales pentru varsta ta...Las-o mai moale ca nu esti miez...sper sa nu-ti dai seama de treaba asta prea tarziu...
    4 3
  • :))rayn rayn, mai ai de condus...
    Cine ti-a zis tie ca parerea mea era neavizata?=))))) Amator? Mai rayn vara trecuta eram la Hungaroring si ii umileam pe unguri. Ti-am spus ca acea depasire era criminala(daca cumva stii ce inseamna) tocmai datorita faptului ca am mers pe circuitul ala. Nu cred ca am comentat de Monte-Carlo sau Abu Dhabi... Inainte sa comentezi mai cere parerea si unor oameni care stiu cu ce se mananca depasirile in motorsport si ce inseamna sa mergi pe un circuit. Ti-am spus adevarul si tu ca un batut in cap mi-ai dat negativ. Doamne... Iti spun ca atunci te scoteai din cursa si tu imi dai negativ?=))) Cine dintre noi e penibil si habar n-are? Nu am scris ca sunt cel mai bun(se pare ca ai probleme cu interpretarea), dar pe langa tine cu siguranta sunt mai bun pe un circuit de viteza, asta era tot daca n-ai inteles. Vrei sa-ti desenez? Las-o mai usor cu Romania ca nu mai ma atrage de mult timp tara aia... Probabil tu stii mai bine cum stau lucrurile pe acolo, nici nu te contrazic. Dar la fel de bine as putea spune si eu atatea despre tine. Nu crezi? Hai mai da un vot negativ si unul pozitiv la tine ca sa te simti bine si astazi, duminica.
    3 3
  • rayn380
    maryo
    who?? ce mare vedete esti tu de nu te stiu eu mai copilase?? Chiar daca esti plecat afara, asa cum te lauzi, cei ca tine ne-au facut de kko pe unde au mers prin lume, cei cu caracterul tau, asa infect, cum ii sta cel mai bine atotstiutorului romanas.....Taci si-nvata si nu te mai lauda, ca esti inca crud si ai multe de invatat de la viata....
    4 2
  • :P Hai bafta, te las sa-ti mesteci frustrarea cu ciocolata ta si cu mirciulica.
    Ce sa spun, ai auzit si tu ca in tigan fura si acum te face de ras. Totusi eu reprezint Romania, tu pe cine?
    Cum am spus ca penibilitatea te caracterizeaza si pe urma iti mai votezi si singur raspunsul ca pozitiv=))) Doamne! Tu chiar n-ai limita... Uite pentru ca sunt mai destept decat tine, te las in pace, dar te taxez alta data cand mai ai de gand "sa faci" depasiri asa ca pe camp... pana la urma, ramai un ciobanas pe plai mioritic.
    3 3
  • rayn380
    @maryo
    Anyway, asta este ultimul meu post in cadrul acestui articol....Ca si concluzie...pentru mine esti doar un pusti foarte arogant, iar pe de alta parte, foarte obraznic si nerusinat...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru