Hamilton: "Monopostul Mercedes a progresat în regim de cursă"

de Daniel Popescu
Vineri, 22.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este încrezător că Mercedes va obţine performanţe mai bune în cursa de la Sepang după ce a fost plăcut surprins de comportamentul monopostului în antrenamente.

Lewis Hamilton a început cu dreptul cariera la Mercedes după ce a plecat de pe poziţia a treia a grilei de start în Marele Premiu al Australiei, chiar din spatele piloţilor Red Bull Racing.

Un start modest şi o prestaţie mai puţin convingătoare în cursa l-au forţat să se mulţumească cu locul cinci, însă britanicul este optimist că poate obţine un rezultat mai bun în Malaysia. Pilotul echipei Mercedes este încurajat de progresele demonstrate în antrenamentele în care s-a concentrat pe stinturile lungi.

Urmareste Automarket
"Simt că am făcut progrese bune cu setările.
Nu am fost capabil să exploatez performanţa pe un singur tur, dar sunt mulţumit. Cred că în regim de cursă suntem mai puternici. Sincer să fiu, când am făcut stintul lung am fost destul de puternici şi am parcurs ceva tururi. Voi face comparaţii dacă a mai făcut şi altcineva stinturi lungi, dar monopostul a părut rapid. Monopostul s-a simţit mai bine decât în ultima cursa şi sper să fie aşa"
, a declarat el.

Cu toate acestea, Hamilton anticipează că va fi foarte dificil să-i învingă pe rivalii de la Red Bull şi Lotus, care au dovedit că au cele mai rapide monoposturi în Australia alături de cei de la Ferrari.

"Depinde cum va fi vremea sâmbătă, dar dacă va fi că vineri va fi complicat. Dacă nu, va fi foarte greu să învingem Red Bull şi Lotus, dar voi da tot ce pot", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • imi plac oamenii optimisti,sa nu uitam ca-n Australia singura declaratie pozitiva dupa antrenamente a fost a lui Raikkonen
    3 1
  • ghita444
    Respect optimismul tau ''incurabil'' vizavi de performanta monopostului Mercedes in regim de cursa, dar mai aveti de muncit ,in privinta calificarilor stati ceva mai bine.M-as bucura sa puneti probleme celor ca;Lotus,RedBull,Ferrari....mult noroc.
    5 3
  • Chiar te-ai bucura dnu ghita?Eu nu...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru