Hamilton, motivat sa lupte pentru un nou titlu

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.02.2009
Lewis Hamilton a dezvaluit ca este foarte motivat sa lupte pentru un nou titlu de campion mondial in sezonul 2009.

Pilotul echipei McLaren a triumfat la doar al doilea sezon in Formula 1, devenind cel mai tanar campion mondial din istoria competitiei.

Cu toate acestea, Hamilton sustine ca nu se gandeste decat la sezonul urmator, in care obiectivul sau a ramas acelasi: sa termine pe prima treapta a podiumului.

"Castigarea titlului mondial in Brazilia pare foarte departe acum; lucrurile se misca repede in Formula 1, chiar si cand nu esti pe circuit", a declarat britanicul pentru site-ul oficial al Formulei 1. "Sincer sa fiu, nu ma consider inca un campion mondial, cred ca asta se va intampla cand voi ajunge la Melbourne pentru prima cursa a sezonului, asa ca nu exista o presiune suplimentara asupra mea".

"Evident, sa devin campion mondial a luat o parte din presiune de pe umerii mei, dar nu ma gandesc foarte mult la asta: petrec fiecare moment gandindu-ma la sezonul 2009, imbunatatindu-mi pregatirea fizica, lucrand cu echipa si testand masina. Sunt mai motivat ca niciodata".

Echipa pilotului englez va suferi la inceputul lunii martie o schimbare majora in staff-ul tehnic, Martin Whitmarsh urmand sa-l inlocuiasca pe Ron Dennis la conducerea echipei.

Hamilton crede insa ca schimbarea va avea efecte pozitive, chiar daca lucrurile nu se vor schimba radical ca urmare a acestei situatii.

"Ii cunosc foarte bine pe Ron Dennis si Martin Whitmarsh si sunt sigur ca schimbarea va aduce doar beneficii", a adaugat el. "Ii va permite lui Dennis sa faca un pas inapoi si sa se concentreze pe intregul grup, iar lui Whitmarsh ii va permite sa se implice total in echipa de Formula 1. Dar nu cred ca veti vedea schimbari mari, pana la urma nici nu avem nevoie de schimbari. Stiu ca foarte multi oameni il vor urmari pe Whitmarsh dupa ce ajungem in Australia, dar este un tip grozav, foarte profesionist, cu simtul umorului si dedicat total. Stiu ca va face o treaba fantastica".

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru