Hamilton: "Noul monopost McLaren este un pas înainte"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.02.2011
Lewis Hamilton susţine că noul monopost McLaren MP4-26 este mai bun comparativ cu maşina cu care a concurat anul trecut.

Lewis Hamilton a avut joi prima oportunitate de a testa noul monopost MP4-26 cu care McLaren spera să cucerească titlurile mondiale în sezonul următor.

Fiind prima zi de teste cu noua maşină, britanicul s-a concentrat pe o muncă de rutină privind setările de bază, iar cel mai bun timp al său a fost 1:21.914, suficient pentru a se clasa pe locul 5 în clasamentul generral. Totuşi, el susţine că simte deja o diferenţă pozitivă în favoarea noului monopost comparativ cu MP4-25, utilizat anul trecut.

"Ziua de joi a fost în primul rând despre verificarea monopostului. Nu a fost cea mai incitantă zi, dar a fost important să ne asigurăm că totul funcţionează ok. Nu am făcut niciun stint lung în mod particular şi nu am fost prea agresiv cu monopostul, dar am învăţat câteva lucruri folositoare. Monopostul este bun comparativ cu cel de anul trecut, ceea ce este pozitiv. Pare un pas bun înainte faţă de MP4-25", a precizat el în cadrul unui comunicat de presă al echipei McLaren.

Via | McLaren

Comentarii (1)

  • HamHam
    Ham e cel mai bun pilot, ar fi pacat sa mai prinda inca un an cu o masina slaba.
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru