Hamilton: "Nu cred ca vom castiga puncte la Melbourne"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.03.2009
Lewis Hamilton considera ca McLaren Mercedes nu va reusi sa castige niciun punct in Marele Premiu al Australiei din acest weekend.

Lewis Hamilton a facut joi la Melbourne o declaratie socanta legata de performantele sale si ale echipei sale in prima cursa a sezonului.

Desi echipa vine dupa o iarna putin fructuoasa, McLaren este vazuta in continuare drept o echipa care poate lupta pentru titlul mondial. Insa campionul mondial admite ca prima cursa a sezonului este ca si pierduta, afirmand ca se asteapta sa nu castige niciun punct in Marele premiu al Australiei din acest weekend.

"Daca suntem optimisti putem castiga un punct. Dar intr-un fel nu cred asta. Trebuie sa ramanem pozitivi, orice se poate intampla si putem obtine ceva puncte. Anul trecut numai sapte masini au castigat cursa si orice este posibili, dar in termeni de performanta reala nu suntem inca tata de rapizi. Dar vom vedea maine", a declarat englezul reporterilor prezenti la Melbourne. "Heikki Kovalainen a adus cateva imbunatatiri in ultimele doua zile ale testului, iar de atunci nu am mai pilotat masina, asa ca poate masina este putin mai rapida decat cred eu".

Totusi, referindu-se la monopostul MP4-24, Hamilton a admis ca echipa mai are foarte mult de munca inainte ca acesta sa fie unul rapid.

"Nu este grozav. Simt ca muncim, dar mai avem o cale lunga de strabatut", a adaugat el.

Via | Autosport

Comentarii (9)

  • sa termine cu prostiile!!!
    s-a vazut in ultimele 2 zile de teste ca si-au revenit eu cred ca acuma nu are ce sa zica o sa vedeti ca in cursa si in calificari mclaren or sa mearga bine!!!!
    0 0
  • antrenamente
    spunetimi si mie la ce ora incep antrenamentele,va rog frumos
    0 0
  • cred ca blufeaza.....
    nu se poate ca echipa campioana de anul trecut sa nu intre in puncte, avand in vedere ca in ultimele zile de teste s-au descurcat destul de bine
    @hrd, prima sesiune de teste incepe la 3.30 si a doua la 7.30, maine dimineata, desigur
    0 0
  • HAHA..tare
    Super tare...nu vreau sa fiu rautacios dar ma bucur ca macar o echipa de top incepe cu stangu :))))...o sa i-a maxim un punct :))
    0 0
  • bon_scott
    mersi mult
    0 0
  • se poate
    cred ca vor face mai mult,nu cred ca vor prinde podiumul decat cu foarte multa sansa
    0 0
  • zzzzz
    e aiurea McLaren nu sunt de 2 zile in F1 eu zic ca au si rezolvat problemele doar ca fac mult teatru !!!!
    0 0
  • ...
    ar fi posibil ca McLaren sa aiba un inceput mai greoi,dar sa nu obtina nici un punct in Australia mi se pare improbabil.
    0 0
  • ?
    "Anul trecut numai sapte masini au castigat cursa"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru