Hamilton nu este îngrijorat de problemele de fiabilitate de la Mercedes

de Daniel Popescu
Joi, 07.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că este firesc ca echipele să aibă probleme de fiabilitate la începutul testelor, chiar dacă a pierdut timp preţios în urma unui accident suferit miercuri.

Sunt bucuros că asta nu s-a întâmplat la ultimul test de la Barcelona, asta ar fi chiar nasol, dar acum putem rezolva problema.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a parcurs doar 15 tururi în a doua zi de teste de la Jerez la volanul noului monopost Mercedes înainte de a suferi un accident cauzat de o defecţiune la frânele spate.

Chiar dacă a ratat practic oportunitatea de a se acomoda la noua sa echipă, britanicul afirmă că nu este dezamăgit de situaţie.

"Despre asta este vorba la teste. Sigur că ne-ar fi plăcut să facem câteva zile de teste şi este dezamăgitor pentru toată lumea din echipă pentru că toţi au muncit atât de mult pe parcursul iernii şi nu anticipăm asta, dar sunt bucuros că am identificat o problema şi că nu va trebui să ne mai facem griji în privinţa asta în viitor", a declarat el.

În plus, Hamilton afirmă că preferă ca astfel de defecţiuni tehnice să apară la începutul testelor şi nu atunci când echipa face ultimele pregătiri pentru începerea noului sezon.

"Trebuie să priveşti înainte şi să rămâi optimist.

Băieţii din garaj nu încearcă să repete astfel de probleme şi sunt bucuros că asta nu s-a întâmplat la ultimul test de la Barcelona, asta ar fi chiar nasol, dar acum putem rezolva problema. Dacă mai sunt probleme sper să apară în ultimele două zile şi apoi să avem câteva zile bune", a mai precizat el.

Nici coechipierul său Nico Rosberg nu a putut profita de prima zi de teste din cauza unor defecţiuni electrice la monopost.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • rastafan2
    Va fi ingrijorat dupa ce va vedea ca vor fi defectiuni in fiecare cursa... Cei de la Mercedes au esuat in construirea unui monopost fiabil...
    0 5
  • florin
    repede te-ai gasit sa dai comentarii aiurea mai rastafan3.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru