Hamilton nu exclude revenirea la McLaren

de Daniel Popescu
Vineri, 07.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton nu exclude o viitoare revenire la McLaren, însă afirmă că nu are niciun regret că a ales să concureze pentru Mercedes în următoarele trei sezoane.

Lewis Hamilton va părăsi oficial McLaren la sfârşitul acestui an după ce a semnat un contract pe trei sezoane cu Mercedes AMG, însă afirmă că echipa britanică va ramame întotdeauna casa sa. De altfel, Hamilton nu exclude o eventuală revenire la McLaren după încheierea contractul cu Mercedes în 2015.

"Niciodată nu poţi să spui niciodată şi am avut o perioadă grozavă. Cred că întotdeauna va fi casa mea. Întotdeauna mă voi uita la această echipă ca la locul de unde am provenit şi ar fi frumos să revin acolo într-o zi. Dar înainte vreau să experimentez câteva lucruri. Este ca şi cum aş pleca de acasă şi mă duc să călătoresc un pic. Dar fac asta într-o altă companie", a declarat el citat de publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Totuşi, Hamilton insistă că nu regretă decizia de a pleca la Mercedes, în ciuda faptului că echipa germană a avut parte de un sezon 2012 dezamăgitor în care nu a reuşit să obţină performanţe majore cu excepţia victoriei lui Nico Rosberg din China.

"Sunt foarte, foarte bucuros.

Nu poţi să trăieşti cu regrete în viaţă. Trebuie să iei o decizie şi să rămâi cu ea. Indiferent dacă este corectă sau greşită trebuie să obţii cât mai mult de la ea şi să speri că o poţi transforma într-una pozitivă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (13)

  • Daca monopostul lui Hamilton nu avea probleme pe sfarsit de sezon ce mai contesta alonso acum?
    32 19
  • GrosJan
    si-a dat seama de gresala facuta,
    daca ai besini in cap....................platesti,
    oricum cariera lui e pe panta descendenta fara intoarcere
    18 24
  • Exact ca fiabilitatea neuronului "grosjan". :))
    8 26
  • Never say never.
    Totusi e ciudata plecarea lui de la McLaren. Sa fi fost vorba doar de bani ? Poate da, poate nu. In mod normal orice pilot din F1 vrea sa castige curse,campionate, titluri. Mercedes nu pare sa-i poata oferi asa ceva. Vedem ce va fi.
    E normal sa vrea sa se intoarca la McLaren in viitor. Intotdeauna e bine sa te intorci la origini. Originele lui sint .... McLaren :)
    8 25
  • Mi-ar place sa-l vad in viitor la Ferrari. Italienii ar avea nevoie de un pilot ca Hamilton.
    N-as vrea sa-l vad pe Vettel la Ferrari, nu de alta, dar are glume proaste si e pampalau ipocrit.
    22 11
  • hami, tu crezi ca vettel este este un pilot slab? ...de fapt stai ca nu ai spus asta, dar ca o completare iti spun ca este un copil teribil al formulei1 si cu cat se va maturiza va scade in clasament ca toti marii piloti, gandindu-se mai mult la viata sa, va renunta in viitor la cursele nebune, despre Hamilton pot spune ca este omul cu ghinioanele si personal il vad ca pe unul dintre pilotii cei mai buni ai tuturor timpurilor, personal as fi vrut sa il vad alaturi de Vettel la RBR pe masini egale pentru ca la aceasta echipa nu exista ordine de echipa ca la ferrari, dar in viitor poate ii vedem pe ambii la McLaren pentru ca nici aici nu exista ordine de echipa, exista insa lipsa acelui profesionalism al acestei echipe de a acorda monoposturilor randamentul maxim de putea termina cursele, motiv pentru care Lewis a si parasit team-ul fara sa stea pe ganduri echipa, pentru ca stim cu totii daca nu ii ceda de atatea ori electrica masinii era campion de drept.
    14 7
  • Pui prost problema. Orice echipa are ordine de echipa. Nu poti sa spui ca Massa termina pe 10 pentru ca Ferrari ii spunea sa termine pe 10 sau pentru ca ii dadea o masina slaba. Interesul lor era sa castige titlul la constructori. Asa ca numai idiotii pot spune ca Ferrari l-a sabotat pe Massa. Massa a avut probleme. A avut sansa lui la titlu in 2007 si 2008. A pierdut... Acum e randul lui Alonso. Asa functioneaza o mare echipa. Nu sta nimeni toata viata dupa un pilot. Asta e sportul. Esti bun, te iubeste toata lumea. Nu mai esti bun, uita toti de tine.(cred ca asa e si in viata).
    Cat e Vettel de bun? O sa aflam in curand, cand Red Bull o sa fie a 3a sau a 4a masina in competitie. Atunci o sa-l auzi urland, tipand, si plangand ca o fetita. Va acuza pe toata lumea ca e impotriva lui. Stiu ca n-a invatat sa piarda, asta invata doar marii campioni.

    Eu in locul lui Montezemolo l-as fi preferat pe Hamilton in locul lui Vettel. Pentru ca da mai bine la imagine. De la Red Bull l-as fi luat pe Newey, nu Vettel. Nu ai ce sa faci cu Vettel, daca nu-l iei si pe Newey.

    In 2012 Alonso si Hamilton sunt ghinionistii. Daca Alonso nu era scos de Grosjean era campion. Daca Hamilton nu avea probleme cu monopostul era in lupta pentru titlu. McLaren au avut cea mai rapida masina, dar nu i-a tinut mult. Ferrari cea mai fiabila. Red Bull - noroc, frate, noroc. Sau putem vorbi de tras sfori? :))
    8 5
  • Vetel e un campion de hartie. Cand e aproape flacara arde rau. Noroc cu pompierul de serviciu Newey.
    2 1
  • Lasa @hami, nu te mai agita, ei acum nu fac decat sa ne demonstreze un lucru: au constientizat ca "ala mic" al lor e amenintat de un dublu campion mondial ce anul asta a terminat la numai 3 pcte diferenta neavand in mana nici macar un Lotus iar "arma" Red Bull e mai lenta decat McLaren. Probabil isi rod unghiile cu gandul ca era Red Bull+Vettel e pe sfarsite tinand cont ca, asa cum spunea si Daniel Popescu, Red Bull sunt in intarziere cu monopostul de anul viitor iar in 2014 vor fi obligati sa scoata din buzunar bani multi pentru noile motoare de care sunt lipsiti, lucru ce-i va impierdica sa investeasca sume mari in alte parti esentiale ale monopostului. Noi acum nu trebuie decat sa asteptam si sa speram ca la anul va fi altfel, caci stii vorba aia "dupa ploaie iese soare".
    6 3
  • era-sebastian redbull
    sa va zic una: Bravo campionului de "hirtie" (cum il numesc unii) ca a sters nasul multor campioni "adevarati" si a multor fani si a aratat ca se poate de invins daca vrei si poti. Sau poate doriti sa se intimple ca-n WRC 9 ani la rind sa cistige fara a lua o pauza. Apropo si acela e Sebastian cu REDBuLL. Fiecare a venit pentru a cistiga titlul si nu conteaza cine-i "tata" acolo. Hai succes si pentru altii care n-au mai fost! Fiti atenti ca de la anul il puteti invidia pe Peres!...
    1 0
  • @mavrick numai prostii se bucura de raul altora. Ferrari tot sezonul asta au asteptat sa gresasca Vettel, dar Vettel nu a gresit.
    1 0
  • Dar am scris eu undeva ca ce a facut Vettel la Monza a fost o greseala? ;)) Greseala e atunci cand nu ai intentia de a comite o eroare, dar cand ai intentie, fie ea directa sau indirecta(depinde cat de bine stii sa mananci dreptul pe paine), e o infractiune. Asa deci, stimate "buric al pamantului", nu mai traii cu convingerea ca suntem niste prosti si inca ceva: daca ai dorit sa mentionezi ca "Vettel nu a gresit" atunci am convingerea ca in sinele tau iti spui ca toate abandonurile lu' Alonso au fost din cauza lui. :))
    3 0
  • Ahem, stirea era despre Hamilton, sa revenim mai la subiect...
    Ciudata, intr-adevar, atitudinea lui Hamilton, si nu e singura declaratie recenta de-a lui care miroase cam a regret (oarecum). Sau poate o avea vreo clauza care sa-i permita intreruperea prematura a contractului, in cazul in care Mercedes va fi iar o masina slaba...si prefera sa isi tina o portita deschisa catre Mclaren, ceva de genul " nu ma uitati"...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru